Ενημέρωση σχετικά με τα ρούχα που θα φορούν οι μαθητές στη γιορτή λήξης του σχολείου.

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας  ενημερώσουμε τα ακόλουθα σχετικά με τα ρούχα που θα φορούν οι μαθητές/τριες την Πεμπτη 13 Ιουνίου στην καλοκαιρινή γιορτή λήξης του Σχολείου:

Οι μαθητές/τριες της Α΄τάξης θα φορούν πράσινα μπλουζάκια, που θα τους δοθούν από το Σχολείο και  άσπρη, μπλε ή μαύρη βερμούδα, παντελόνι ή κολάν (για τα κορίτσια).

Οι μαθήτριες της Α΄τάξης θα φορέσουν και λευκές φορεσιές  (από φόδρα) σε ένα αγώνισμα, οι οποίες θα δοθούν από το Σχολείο.

Οι μαθητές/τριες της Β1΄τάξης θα φορούν μαύρα μπλουζάκια (δεν θα δοθούν από το Σχολείο )και άσπρη, μπλε ή μαύρη βερμούδα, παντελόνι ή κολάν(για τα κορίτσια).  Καλό θα ήταν οι μπλούζες να μην έχουν έντονα σχέδια στο μπροστινό ή πίσω μέρος.

Οι μαθητές/τριες της Β΄2 τάξης θα φορούν μπλε μπλουζάκια (θα δοθούν από το Σχολείο) και άσπρη, μπλε ή μαύρη βερμούδα , παντελόνι ή κολάν (για τα κορίτσια).

Οι μαθητές/τριες της Γ΄τάξης θα φορούν κίτρινα μπουζακια (θα δοθούν από το Σχολείο) και άσπρη, μπλε ή μαύρη βερμούδα, παντελόνι ή κολάν (για τα κοριτσια)

Οι μαθητές/τριες της Δ΄τάξης θα φορούν κόκκινα μπλουζάκια (θα δοθούν από το Σχολείο) και άσπρη, μπλε ή μαύρη βερμούδα, παντελόνι ή κολάν (για τα κορίτσια).

Οι μαθητές/τριες των Ε΄και Στ΄τάξεων θα φορούν λευκά μπλουζάκια(τα οποία δεν θα δοθούν από το σχολείο) και άσπρη,  μπλε ή μαύρη βερμούδα , παντελόνι ή κολάν (για τα κορίτσια).

Οι μαθητές/τριες της Στ΄τάξης θα πρέπει να κρατούν κι ένα παντελόνι τζιν μαζί τους για τον Χασάπικο χορό που θα παρουσιάσουν.

Οι μαθήτριες της Στ΄τάξης θα φορέσουν και λευκές φορεσιές  (από φόδρα) για το δρώμενο της  Τελετής Αφής που θα παρουσιάσουν, οι οποίες θα δοθούν από το Σχολείο.

Παρακαλούμε πολύ τα ρούχα που θα δοθούν στα παιδιά από το Σχολείο (πράσινα, κίτρινα, μπλε και κόκκινα μπλουζάκια καθώς και οι λευκές φόδρες) να επιστραφούν ξανά.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων.