Προσέλευση και αποχώρηση μαθητών κατά τις βροχερές μέρες.

Οκτ 202114

Αγαπητοί γονείς

Λόγω και της σημερινής βροχής και με την επιθυμία να διευκολύνουμε όσο γίνεται περισσότερο στη δυσκολία που προκύπτει αναφορικά με την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών, ιδίως κατά τις βροχερές μέρες, σας ενημερώνουμε ότι:

  1. Οι πόρτες του σχολείου ανοίγουν στις 8 το πρωί.Οι μαθητές προσέρχονται στην τάξη τους, όπου τα υποδέχεται ο δάσκαλος της τάξης ή ο δάσκαλος της ειδικότητας που έχει μάθημα εκείνη την ώρα.
  2. Στα διαλείμματα κατά τις βροχερές μέρες με ανοιχτά παράθυρα και πόρτες και λόγω της ολισθηρότητας και του ελάχιστου στεγασμένου χώρου, παραμένουν με συνοδεία δασκάλου στην τάξη τους ή και του δασκάλου ειδικότητας που θα τους έχει την επόμενη ώρα.
  3. Αποχωρούν στο σχόλασμα με τη συνοδεία του δασκάλου που βρίσκεται εκείνη την ώρα στην τάξη τους.
  4. Οι δύο είσοδοι δε μπορούν να αποφευχθούν λόγω του Covid 19.
  5. Κατά τις βροχερές μέρες, οι πόρτες ανοίγουν λίγο νωρίτερα και οι γονείς εισέρχονται στο σχολείο και παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από τα υπόστεγα και από τις δύο εισόδους.
  6. Οι μαθητές που έχουν αδερφάκι στο σχολείο θα φεύγουν από την πόρτα που φεύγει το μικρότερο αδερφάκι, προκειμένου να διευκολύνονται οι γονείς.

ΑΥΡΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

 

Με εκτίμηση και σεβασμό,

 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσέλευση και αποχώρηση μαθητών κατά τις βροχερές μέρες.    

Τα σχόλια είναι κλειστά.


Άνοιγμα μενού
Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων