Αρχική » νέα » self test ενημέρωση

Μάιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

Πρόσφατα σχόλια

    Σαν σήμερα

    25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

    self test ενημέρωση

    Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες ,

    Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία σας ,την υπομονή σας και την στήριξη σας σε όλη αυτή την δύσκολη περίοδο.

    Η πρώτη μέρα κύλησε ομαλά στο σχολείο μας και σας ευχαριστούμε που όλοι σας, είχατε προβεί στις ενέργειες που απαιτούνταν με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, για την επαναλειτουργία των Σχολείων.

    Σας ενημερώνουμε, ότι από το απόγευμα της Κυριακής 9 Μαΐου, το ηλεκτρονικό σύστημα δήλωσης των αυτοδιαγνωστικών τεστ    ,εμφάνιζε σοβαρές τεχνικές δυσκολίες και καθυστερήσεις με αποτέλεσμα γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές να δυσκολεύονται να δηλώσουν τα αποτελέσματα στην πλατφόρμα.

    Υπενθυμίζουμε ότι με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, η ηλεκτρονική δήλωση του αποτελέσματος του αυτοδιαγνωστικού τεστ είναι υποχρεωτική στην πλατφόρμα ,https://self-testing.gov.gr/ ενώ η αντίστοιχη βεβαίωση μπορεί είτε να επιδεικνύεται ηλεκτρονικά, είτε να εκτυπώνεται, είτε να είναι χειρόγραφη.

    Υπενθυμίζεται πως τα self test είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την προσέλευση μαθητών, εκπαιδευτικών, λοιπού προσωπικού στο σχολείο και πρέπει να γίνονται πριν την έναρξη των μαθημάτων κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.  

    Από σήμερα Δευτέρα 10/05/2021 μπορείτε να προμηθευτείτε 2 δωρεάν self test στα φαρμακεία . 

    Σημείωση: σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το ΑΜΚΑ του παιδιού σας ενημερώστε μέχρι αύριο το πρωί την διεύθυνση του Σχολείου .

    Η Διευθύντρια του Σχολείου  

    Ελένη Κολιοφώτη  

     

    Άνοιγμα μενού
    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση