Ανακοίνωση εγγραφών στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό

Σας ενημερώνουμε για τις εγγραφές

Από 6-20 Μαΐου οι εγγραφές σε Νηπιαγωγεία- Δημοτικά

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

 

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Παρακαλούνται οι γονείς που ανήκουν στα όρια του 29ου Νηπιαγωγείου Xαλκίδας  , να προσέρχονται από τη Δευτέρα 6 Μαίου και να παίρνουν τα δικαιολογητικά .

Να ετοιμάζουν τα έγγραφα που χρειάζονται και να μας φέρνουν στη συνέχεια ολοκληρωμένο το φάκελο εγγραφής από 6-20 Μαΐου.

Εγγραφές μετά τις 20 Μαίου θεωρούντaι  εκπρόθεσμες.

Η εγγραφή και φοίτηση των προνηπίων είναι υποχρεωτική.

Νήπια είναι τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2014.

Προνήπια τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2015.

Τα δικαιολογητικά εγγραφής για τα παιδιά που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά είναι:

  1. Επίδειξη βιβλιαρίου υγείας του μαθητή στο οποίο να φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια
  2. Αποδεικτικό στοιχείο διεύθυνσης κατοικίας του μαθητή (πρόσφατος λογαριασμός ΔΕΗ / αντίγραφο συμβολαίου μίσθωσης κατοικίας / εκκαθαριστικό εφορίας)
  3. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) [Συμπληρώνεται από γιατρούς των οικείων Μονάδων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά ιατρεία κλπ) ή των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων ή  των ιδιωτών ιατρών συμβεβλημένων με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) ή τον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα των γονέων και κηδεμόνων ή από ιδιώτες γιατρούς (χωρίς σύμβαση με ασφαλιστικά ταμεία). Οι γιατροί που συμπληρώνουν το ΑΔΥΜ είναι παιδίατροι ή γενικοί ιατροί.]
  4. Ληξιαρχική πράξη γέννησης (μόνο για αλλοδαπούς μαθητές)

Για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες οι γονείς υποβάλλουν γνωμάτευση από Κ.Ε.Σ.Υ. ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη αρμόδια δημόσια υπηρεσία.

 

Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) θα πάρετε από το νηπιαγωγείο κατά τις ημέρες και ώρες των εγγραφών.

Για τα προνήπια που φοιτούν ήδη στο σχολείο μας και θα συνεχίσουν τη φοίτηση ως νήπια δεν χρειάζεται να γίνει καμία ενέργεια.

Στους κάτωθι χάρτες μπορείτε να δείτε τα όρια των σχολικών μονάδων , καθώς συμπεριλαμβάνονται τα όρια και του 29ου Νηπιαγωγείου Χαλκίδας , που περιλαμβάνουν τις κάτωθι οδούς:

Δεληγιάννη – Μπότσαρη – Απόλλωνος – Αμφιδάμαντος – Παπαδιαμαντοπούλου – Καψάλη – Αναγνωσταρά – Σαχίνη – Τσαμαδού (νοητή ευθεία μέχρι Αμπελακίων) – Αμπελακίων

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Αφήστε μια απάντηση