2η Αποστολή-Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Γεια σας παιδιά, εδώ είμαι πάλι.

Ελπίζω να είστε όλοι καλά και σας ευχαριστώ για τις ζωγραφιές που στείλατε για την 1η αποστολή. Ήρθε η ώρα για τη 2η Αποστολή. Σήμερα,  2 Απριλίου , έμαθα ότι γιορτάζετε την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (η κυρία σας σε άλλο άρθρο σας ενημερώνει τι ακριβώς γιορτάζετε σήμερα) και εμένα μου αρέσουν πολύ τα βιβλία. Τα αγαπώ και τα προσέχω πολύ! Το ίδιο πιστεύω ότι κάνετε και εσείς στη γη.

Θέλω, λοιπόν, να φτιάξει ο καθένας από εμάς μια ιστορία και όλοι μαζί να φτιάξουμε ένα βιβλίο. Η εποχή μας είναι η Άνοιξη, μια αγαπημένη εποχή για όλους. Θα γράψετε σε χαρτάκια, λεξούλες για την Άνοιξη (χελιδόνια, πεταλούδες, λουλούδια, φρούτα, δέντρα, Άνοιξη) θα τα διπλώσετε και είτε θα τις βάλετε σε ένα βάζο, σε μια σακουλίτσα ή σε ένα φάκελο και θα τραβάτε στην τύχη ένα χαρτάκι. Ανάλογα με ποια λεξούλα θα γράφει το χαρτάκι, θα φτιάχνεται μια πρόταση και έτσι σιγά- σιγά θα φτιαχτεί μια ιστορία. Για παράδειγμα εάν τραβήξατε πρώτα τη λέξη χελιδόνια θα μπορούσατε να πείτε. Ένα πρωί είδα να πετάνε χελιδόνια. Στη συνέχεια σας τυχαίνει η λέξη δέντρα: Πήγαν και έκατσαν σε ένα κλαδί πάνω σε ένα ψηλό δέντρο κ.λ.π.

Στο τέλος θέλω να μου φτιάξετε μια ζωγραφιά για την ιστορία σας. Είμαι πολύ χαρούμενος και περιμένω τις ιστορίες σας στο  28nipath@gmail.com μέχρι την Κυριακή.

Φιλάκια !!!