Δράσεις Ενεργού Πολίτη -2η Δράση: “Μαζί Μεγαλώνουμε με Ασφάλεια: Αντιμετώπιση της Σχολικής Βίας”

0

Συγγραφέας: 28ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ | Κατηγορία Δράσεις Ενεργού Πολίτη | , στις 09-03-2026

Με βάση το Πρόγραμμα Σπουδών “Δράσεις Ενεργού Πολίτη” του Νηπιαγωγείου για το τρέχον σχολικό έτος 2025-2026 και με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του Νηπιαγωγείου μας, αποφασίστηκε ομόφωνα να υλοποιηθούν 3 Δράσεις  διάρκειας 3ο ωρών,  επιδιώκοντας την προετοιμασία των μαθητών /τριών με δεξιότητες κριτικής σκέψης ,συνεργασίας και κοινωνικής υπευθυνότητας, ώστε να γίνουν ενεργοί πολίτες ικανοί να ανταποκριθούν στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον ,αναλαμβάνοντας υπεύθυνα δράση και πρωτοβουλίες.

Τίτλος της 2ης δράσης μας : “Μαζί Μεγαλώνουμε με Ασφάλεια: Αντιμετώπιση της Σχολικής Βίας”  Στόχοι Δράσης : 3 Υγεία και Ευημερία- 4 Ποιοτική Εκπαίδευση- 16 Ειρήνη,Δικαιοσύνη,και Ισχυροί θεσμοί.

Η δράση υλοποιήθηκε την εβδομάδα από 2 -6 Μαρτίου 2026 (διάρκειας 10 ωρών)  και διασυνδέθηκε με  τις Δράσεις που υλοποιήθηκαν για την Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο Σχολείο  που γιορτάζεται στις 6 Μαρτίου  και συμμετείχαν στην Δράση όλα τα τμήματα, οι μαθητές /τριες και οι εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου μας.

 Εικόνες από τις δραστηριότητες της Δράσης μας θα βρειτε στην παρακάτω ανάρτηση  ΔΡΑΣΕΙΣ για 6 Μαρτίου “Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο Σχολείο”

28ο Νηπιαγωγείο Πατρών

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση