27ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Καλωσήρθατε στην Δικτυακή τοποθεσία του 27ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ιούν 20195

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, στις 19:00, στην Πλατεία Μαβίλη, θα διεξαχθούν αθλητικοί αγώνες σκυταλοδρομίας (Street Relays), οι οποίοι διοργανώνονται σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών και τους αθλητικούς συλλόγους Α.Γ.Σ.Ι. και Ε.Κ.Α. Δωδώνη. Στους αγώνες μπορούν να λάβουν μέρος και μαθήτριες/μαθητές του Δημοτικού Σχολείου.

Κάθε μαθήτρια/μαθητής μπορεί να είναι μέλος μιας ομάδας σκυταλοδρομίας (συνολικά 4 μαθήτριες/μαθητές σε κάθε ομάδα) και να τρέξει:

α. Μαθήτριες/μαθητές Τάξεων Α΄, Β΄ και Γ΄: 50 μέτρα η καθεμία/ο καθένας.

β. Μαθήτριες/μαθητές Τάξεων Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄: 100 μέτρα η καθεμία/ο καθένας.

Οι ομάδες θα σχηματιστούν από τους γυμναστές του σχολείου και θα δηλωθούν στους διοργανωτές από τον διευθυντή του σχολείου.

Η μετάβαση και επίβλεψη των μαθητριών/μαθητών στην Πλατεία Μαβίλη θα γίνει με ευθύνη των γονέων τους. Ενδέχεται να οριστεί κοινός τόπος συνάντησης ώστε να μεταβούν ομαδικά.

Παρακαλώ για την επιστροφή των δηλώσεων συμμετοχής που αποστείλαμε σήμερα με τις μαθήτριες/τους μαθητές αυστηρά έως την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, οπότε λήγει και το δικαίωμα δήλωσης συμμετοχής.

Η ομαδική συμμετοχή μαθητών του σχολείου στον αγώνα θα επιτρέψει την ενίσχυση του σχολείου μας με αθλητικό υλικό, το οποίο θα χορηγηθεί από τους διοργανωτές.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Βασίλειος Ζώνιος

από κάτω από: Α Δημοτικού, Β Δημοτικού, Γ Δημοτικού, Δ Δημοτικού, Ε Δημοτικού, ΣΤ Δημοτικού, Φυσική αγωγή| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων