27ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Καλωσήρθατε στην Δικτυακή τοποθεσία του 27ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων

Προσεχείς Διοργανώσεις και Διαγωνισμοί σχετικά με τις Τ.Π.Ε.

Νοέ 20164

Robotics_week_land_wht-type_blackLtr_small hour-of-code-logo 7o Digifest  3osDiagDimotiko_ban_01  scratch   SID_1_POSTER-PAINT    SID_2_GRANDPA-1

Την εποχή αυτή έχουμε στο προσκήνιο ένα πλήθος διοργανώσεων που σχετίζονται με τη χρήση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην εκπαίδευση, είτε σε παγκόσμιο είτε σε ευρωπαϊκό επίπεδο είτε σε πανελλαδικό επίπεδο. Κάποιες από αυτές έχουν τη μορφή διαγωνισμού ενώ άλλες είναι απλώς φεστιβάλ ή γεγονότα που ο κάθε τοπικός συμμετέχων θα αναρτήσει σε μία αντίστοιχη ιστοσελίδα του διοργανωτή. Όσοι μαθητές δημοτικού ενδιαφέρονται, μπορούν να επιλέξουν τους παρακάτω συνδέσμους για να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στις αντίστοιχες ιστοσελίδες των διοργανωτών. Είτε υπάρχει διάθεση για συμμετοχή είτε όχι, καλό είναι να ενημερωθούν οι μαθητές και οι γονείς, έτσι ώστε να μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη των διοργανώσεων, είτε από τις ιστοσελίδες είτε και ζωντανά (κάποιες θα διεξαχθούν και στην πόλη μας).

7o DigifestΜέχρι 10 Νοεμβρίου: Υποβολή μαθητικών έργων για το μαθητικό εικαστικό διαγωνισμό για την αφίσα του 7ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας.

Robotics_week_land_wht-type_blackLtr_small18 ως 28 Νοεμβρίου:
Πρόσκληση στην ευρωπαϊκή εβδομάδα εκπαιδευτικής ρομποτικής..


hour-of-code-logo

5 ως 11 Δεκεμβρίου: «Η ώρα του κώδικα» (Παγκόσμια διοργάνωση)

7o Digifest 26 ως 29 Απριλίου: 7ο μαθητικό φεστιβάλ ψηφιακής δημιουργίας (Ελλάδα)

 

3osDiagDimotiko_ban_01Ως 28 Φεβρουαρίου: Δήλωση συμμετοχών για τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμ3osDiagDimotiko_ban_01ό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για τα Δημοτικά Σχολεία
(θα διεξαχθεί το Μάρτιο 2017) με θέμα «Οχήματα και μεταφορές του αύριο«.

από κάτω από: Τ.Π.Ε, Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσεχείς Διοργανώσεις και Διαγωνισμοί σχετικά με τις Τ.Π.Ε.    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια    Top
     
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων