Καλά Χριστούγεννα!!!

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα!! Τι όμορφη γιορτή! Και εμείς την περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία! Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε και ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης έως τα Χριστούγεννα!

Πρώτη μας εργασία είναι ο στολισμός του δέντρου! Ακολουθούν πολλές κατασκευές, τραγούδια, χοροί και βέβαια, χριστουγεννιάτικα δωράκια!

Παρακολουθήσαμε και μία θεατρική παράσταση : “Το πνεύμα των Χριστουγέννων”, που μας άρεσε πολύ!

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι πρωτοχρονιάτικες προετοιμασίες…. Υπήρχε περίπτωση να μην γράψουμε γράμμα στον αγαπημένο μας  Άι- Βασίλη;

Η αγωνία μας είναι μεγάλη! Άραγε θα μας φέρει δωράκι;

Λίγο πριν το κλείσιμο των σχολείων, το νηπιαγωγείο μας μετατρέπεται σε ζαχαροπλαστείο, και μικροί και μεγάλοι, δημιουργούμε τα πιο νόστιμα και μυρωδάτα γλυκά!

Αλλά δεν σταματάμε εκεί!!!! Στεφάνια, γούρια, μπότες, φαναράκια….. είναι κάποιες από τις κατασκευές που δημιουργούμε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, στο φετινό γιορτινό μας εργαστήρι!!! Παίζουμε, χορεύουμε, διασκεδάζουμε, τρώμε, πίνουμε και περνάμε υπέροχες στιγμές!!!

Το πάρτι μας έκλεισε με τον πιο γλυκό τρόπο!  Με τον ερχομό του Άι – Βασίλη,  που μοίρασε όμορφα δωράκια στα γλυκά μας παιδιά!

Καλές γιορτές σε όλους!!!