Καλή αρχή

Η εικόνα προέρχεται από: http://clipart-library.com/clipart/teacher-clip-art-5.htm


Αγαπητοί γονείς και παιδιά,

Τα σχολεία σε μερικές μέρες ανοίγουν! Όλοι έχουμε μεγάλη προσμονή και αγωνία για αυτή τη διαφορετική και νέα χρονιά!

Πολλές  οι ανησυχίες , πολλές οδηγίες, πολλοί νέοι κανόνες αλλά…. και πολλή όρεξη και αγάπη από όλους μας για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δείχνοντας όλοι μας, λοιπόν,  κατανόηση και  υπομονή , βασισμένοι σε σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης και με κοινό γνώμονα  το καλό των παιδιών μας ελπίζουμε και ευχόμαστε να έχουμε και φέτος μια όμορφη και δημιουργική χρονιά.

Πάρετε το παιδί σας από το χέρι, ενθαρρύνετέ το με το πιο ζεστό σας χαμόγελο και ελάτε  να τελέσουμε τον αγιασμό του σχολείου μας, την Δευτέρα, 14-09-2020 και ώρα 11:00 π.μ. 

Η χρήση μάσκας κρίνεται υποχρεωτική σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την ασφαλή έναρξη της νέας σχολικής  χρονιάς.

Ευχαριστούμε

Οι νηπιαγωγοί του 26ου Νηπιαγωγείου Χαλκίδας


Ακολούθως σας παραθέτουμε:  

του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την ασφαλή έναρξη της νέας σχολικής και ακαδημαϊκής χρονιάς

Στην ιστοσελίδα  περιλαμβάνονται οδηγίες για εκπαιδευτικούς, φοιτητές και μαθητές, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, σχετικοί σύνδεσμοι, υπουργικές αποφάσεις, οδηγίες του ΕΟΔΥ αλλά και άλλες ενέργειες και δράσεις του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την πρόληψη εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η ταυτόχρονη διαφύλαξη της ατομικής και δημόσιας υγείας καθώς και η συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας αποτελούν προτεραιότητα. Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον σύσσωμης της εκπαιδευτικής κοινότητας και σύμφωνα με τις οδηγίες της ειδικής ομάδας των επιστημόνων, ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες, ώστε με την προσπάθεια, την επιμονή και την προσαρμοστικότητα όλων μας, να «Μαθαίνουμε Ασφαλείς».