ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

26ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγαπητοί γονείς ,

Σας ενημερώνουμε ότι, την Τετάρτη  1  Ιουνίου 2011 στις 8:30 το πρωί θα ξεκινήσει Έκθεση Βιβλίου  στο χώρο του σχολείου μας .

Τα βιβλία θα βρίσκονται στην αίθουσα του Χημείου και θα μπορούν να τα επισκεφθούν γονείς και μαθητές.

Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι από τη 1 έως τις 7 Ιουνίου.

Πρόκειται για μια προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για να φέρουμε τα παιδιά πιο κοντά στο βιβλίο, να το αγαπήσουν, να συνειδητοποιήσουν την αξία του και να βελτιώσουν τον τρόπο έκφρασης του λόγου τους. Με την ανάγνωση ενός βιβλίου μπορούν να εμπλουτίσουν τις σκέψεις τους και να ανοίξουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες.

Είναι μια ευκαιρία τώρα το καλοκαίρι να τα ξεκολλήσουν από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, να παίξουν, να χαρούν και το μεσημέρι  να ξέρουν ότι θα μπορούν να χαλαρώσουν αγκαλιά με το αγαπημένο τους βιβλίο.

Θα μπορούν ακόμα να πάρουν τα καλοκαιρινά βιβλία που βοηθούν τα παιδιά να ξαναθυμηθούν ό,τι έχουν κάνει την προηγούμενη χρονιά και να είναι έτοιμα για την επόμενη μέσα από σπαζοκεφαλιές ή σταυρόλεξα. Θα θέλαμε ακόμα να έρθετε να δείτε ό,τι πιο καινούργιο κυκλοφορεί στο χώρο του βιβλίου και να ενημερωθείτε.

Τέλος, τις ημέρες λειτουργίας της έκθεσης, θα επισκεφτεί το σχολείο μας η συγγραφέας Μπουλντούμη Ιωάννα για να παίξει και να συζητήσει με τα παιδιά με αφορμή ένα βιβλίο.

                                                                                             

Ευχαριστούμε                                   

                             Τα μέλη του Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *