ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2021

 

Αγαπητοί γονείς !

Σας ενημερώνουμε πως ο Αγιασμός στο Νηπιαγωγείο μας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13/9/2021 στις 9:00 το πρωί στον αύλειο χώρο του σχολείου. Το νήπιο θα συνοδεύει μόνο ένας γονέας.

Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο οι μαθητές θα προσέλθουν με υποχρεωτική τη χρήση μάσκας και επιδεικνύοντας στους εκπαιδευτικούς την βεβαίωση αρνητικού self test το οποίο θα έχουν κάνει έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση τους στο χώρο του σχολείου.

Ο γονέας που θα συνοδεύει το παιδί μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα του Αγιασμού οφείλει να επιδείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test  .

Επίσης, από Τετάρτη 8/9 έως και την Παρασκευή 17/9 θα προμηθεύονται (6) έξι δωρεάν (self test) από τα φαρμακεία προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των τριών επόμενων εβδομάδων (13/9 έως 3/10), δηλαδή ολόκληρου του Σεπτεμβρίου, και να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Το self–test θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα. Προ Τρίτης και Παρασκευής έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο, ( δηλαδή ένα θα γίνεται τη Δευτέρα και ένα την Πέμπτη για να τα έχουν οι μαθητές μαζί τους την Τρίτη και την Παρασκευή). Οι μαθητές/τριες υποχρεωτικά θα έχουν τυπωμένες τις βεβαιώσεις ή τις γραπτές δηλώσεις του αρνητικού αποτελέσματος.

Ειδικότερα, την πρώτη εβδομάδα του διδακτικού έτους, ο πρώτος αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) θα πραγματοποιηθεί στις 12/9/21 ημέρα Κυριακή και ο επόμενος την Πέμπτη 16/9/21.

 

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!