Ιστορία – Γ τάξη

Πατήστε κλικ στις παρακάτω εικόνες για να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για το μάθημα της Ιστορίας της Γ′ τάξης. 

Πολλές πληροφορίες για την ελληνική μυθολογία. Πρόσωπα, θεοί, μυθικοί ήρωες, μύθοι και πολλά άλλα. Θα βρείτε και κάποια πράγματα παραπέρα από αυτά που αναφέρει το βιβλίο σας. Στην αρχή θα πρέπει να περιμένετε λιγάκι για να τελειώσει η “εισαγωγή” με τις βροντές και τις αστραπές και να οδηγηθείτε στο κυρίως πρόγραμμα. 

Μια πολύ ωραία παρουσίαση με τις περιπέτειες του Οδυσσέα. Το ποια ήταν τα μέρη που επισκέφτηκε, κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει με ακρίβεια. Εδώ έχουμε μία από τις προτάσεις για τη διαδρομή που ακολούθησε ο πολυμήχανος ήρωας. Κάθε φορά που θα κάνετε κλικ με το ποντίκι πάνω στον χάρτη, τα καράβια (ή το καράβι) του Οδυσσέα προχωράει στον επόμενο σταθμό του. Κάνοντας κλικ πάνω στο όνομα κάθε περιοχής από αυτές που εμφανίζονται, ανοίγει ο κειμενογράφος με περισσότερες πληροφορίες για το τι συνέβη εκεί πέρα.Όλη η παλαιολιθική εποχή μέσα από μια παρουσίαση με κείμενα και εικόνες.

Όλη η παλαιολιθική εποχή μέσα από μια παρουσίαση με κείμενα και εικόνες. 

Όλη η νεολιθική εποχή μέσα από μια παρουσίαση με κείμενα και εικόνες.

[ΠΗΓΗ]

http://24dim-ioann.ioa.sch.gr

Κατηγορίες: Γ τάξη, Τάξεις. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.