Μαρ 30 2020

Μένουμε σπίτι…

“Μένουμε σπίτι..

παραμένουμε δημιουργικοί/κές”

 

Αγαπητά μας παιδιά, επειδή στο διάστημα αυτό της αναγκαστικής μας παραμονής στο σπίτι είναι καλό να διατηρήσουμε όμορφες και δημιουργικές συνήθειες σας έχουμε μία πρόταση.

Αντικαταστήστε τα προγράμματα με τα μαθήματα που ακολουθούσατε μέχρι τώρα με καινούρια που θα δημιουργήσετε μόνοι/νες σας.

Επιλέξτε κάποιες δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και καταγράψτε τες σε ένα φύλλο χαρτί κάθετα (τη μία κάτω από την άλλη). Στη συνέχεια στο πάνω μέρος της σελίδας γράψτε τις ημερομηνίες της επόμενης εβδομάδας οριζόντια (τη μία δίπλα στην άλλη) και χωρίστε τες με γραμμές.

Το πρόγραμμά  σας είναι έτοιμο. Κάθε μέρα προσπαθήστε να ασχολείστε για περίπου μισή ώρα με την κάθε μία από αυτές. Κάθε φορά που ολοκληρώνετε κάτι, σημειώστε το στο αντίστοιχο κουτάκι κολλώντας ένα αυτοκόλλητο ή βάζοντας απλά ένα τσεκ.

Μερικές προτάσεις για ενασχόληση: Επιτραπέζια, ανάγνωση λογοτεχνικού βιβλίου, ζωγραφική, εργασίες επανάληψης μαθημάτων, χορός, γυμναστική, χειροτεχνίες, τηλεφωνική επικοινωνία με φίλους και συγγενείς, μαγειρική με τη βοήθεια ενήλικα, μουσική, θεατρικά παιχνίδια, παρακολούθηση εκπαιδευτικού προγράμματος στην τηλεόραση κ.α.

Η επιλογή των δραστηριοτήτων άπτεται των ενδιαφερόντων του καθενός καθεμιάς.

 

 

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ

 

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μένουμε σπίτι…




Λυπούμαστε αλλά δεν επιτρέπεται η προσθήκη σχολίων προς το παρόν.