Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις...

Ραδιοφωνικές εκπομπές

Σας ενημερώνουμε πως την Παρασκευή 5-11-2021 και ώρα 11 το πρωί μπορείτε να συντονιστείτε στο Μαθητικό ραδιόφωνο και να απολαύσετε την εκπομπή του τρίτου τμήματος(κ.Ροδούλα).Πρόκειται για μια μισάωρη εκπομπή.

Οι εκπομπές του πρώτου και δεύτερου τμήματος ήδη έπαιξαν την προηγούμενη Παρασκευή από τις 4.00 έως τις 4.30 και ελπίζουμε τις επόμενες Παρασκευές να παιχτούν ξανά. Υπευθυμίζουμε πως είναι δυο δεκαπεντάλεπτες εκπομπές και πως αναπαράγονται με τυχαίο τρόπο από το μαθητικό ραδιόφωνο τις Παρασκευές από τις 4 έως τις 5 το απόγευμα.

Έτσι μπορείτε   να συντονίζεστε στον ακόλουθο σύνδεσμο http://europeanschoolradio.eu/el και πατώντας το μπλε κουμπάκι να ακούτε τι παίζει στο μαθητικό ραδιόφωνο.

Οι γονείς-κηδεμόνες των παιδιών που συμμετείχαν στις ραδιοφωνικές εκπομπές μπορούν να μας φέρουν αν επιθυμούν ένα στικάκι ώστε να τους  περάσουμε την ραδιοφωνική εκπομπή  των παιδιών τους ως ενθύμιο..

 

Σας ευχαριστούμε πολύ!!!Αυτή ήταν η πρώτη μας απόπειρα να κάνουμε μια εκπομπή και ήταν κάτι που στα παιδιά άρεσε πολύ..Μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο αν τα παιδιά το θέλουν να κάνουμε και επόμενες!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *