Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις...

Σύνδεσμοι εκπαιδευτικών

Αγαπητοί  γονείς,
σύμφωνα με το ΦΕΚ 5044/14-11-2020 την Τετάρτη 18/11/2020 ξεκινά η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση  λόγω αναστολής  λειτουργίας  των σχολείων  Α/θμιας  Εκπαίδευσης.
Το ωρολόγιο πρόγραμμα διδασκαλίας έχει διαμορφωθεί ως εξής:

1η ώρα:  14.10 – 14.40, Διάλειμμα
2η ώρα:  15.00 – 15.30, Διάλειμμα
3η ώρα:  15.50 – 16.20

Οι μαθητές  καλό  είναι να έχουν δίπλα τους μολύβι, γόμα, χαρτί, μαρκαδόρους.

Για την τηλεκπαίδευση θα χρησιμοποιηθεί η  πλατφόρμα  webex  την οποία θα πρέπει να έχετε ήδη εγκαταστήσει  στον υπολογιστή σας.  Πέντε  λεπτά πριν το μάθημα θα εισέρχεστε στην ηλεκτρονική σας  τάξη και θα ελέγχετε τα μικρόφωνα και την κάμερά σας.  Για την είσοδό σας  στην ηλεκτρονική τάξη πατάτε  τα link:

Χουρμούζη Ειρήνη  https://minedu-primary.webex.com/join/eichourmou

Δημοπούλου Σταυρούλα  https://minedu-primary.webex.com/join/stadimopou

Μπακογιάννη Έλενα   https://minedu-primary.webex.com/join/ebakogi

Κωνστάντη Μαρία  https://minedu-primary.webex.com/join/marykon123

Τσακρή Ροδούλα   https://minedu-primary.webex.com/join/dtsakri

Κατ’ εξαίρεση την Τετάρτη 18/11/2020, πρώτη μέρα εφαρμογής της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, θα γίνει μόνο μια διδακτική ώρα και συγκεκριμένα:  14.10-14.40 ώστε να εξοικειωθούμε όλοι με το περιβάλλον της ηλεκτρονικής μας τάξης.

Μόνο για σήμερα Τετάρτη 18-11-2020 τα παιδιά του πρώτου τμήματος θα μπουν στον σύνδεσμο της κ.Ειρήνης Χουρμούζη και τα παιδιά του δεύτερου τμήματος θα μπουν στον σύνδεσμο της κ.Έλενας  Μπακογιάννη.

Λόγω της μικρής ηλικίας των παιδιών είναι απαραίτητο ένας ενήλικας  να είναι δίπλα στο μαθητή/τρια για να τον υποστηρίξει στο χειρισμό του υπολογιστή, αλλά δεν πρέπει να παρεμβαίνει στην εκπαιδευτική   διαδικασία.
Επίσης κατ’ εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 («ΓΚΠΔ») και του
Ν.4624/2019, σας ενημερώνουμε με τον παρακάτω  σύνδεσμο

https://mathainoumeasfaleis.gov.gr/tilekpedefsi/

Από αύριο 19-11-2020 τα παιδιά του πρώτου τμήματος θα χωριστούν σε δύο ομάδες.Στην πρώτη ομάδα θα μπαίνουν τα παιδιά που είναι εγγεγραμμένα στο υποχρεωτικό πρόγραμμα(σχολούσαν στις 13.00) και θα κάνουν μάθημα με την κ.Ειρήνη Χουρμούζη,ενώ τα παιδιά που γράφτηκαν στο ολοήμερο του πρώτου τμήματος θα κάνουν μάθημα με την κ.Σταυρούλα Δημοπούλου.

Τα παιδιά του δεύτερου τμήματος θα χωριστούν από αύριο με τον ίδιο τρόπο.Όσα παιδιά είναι εγγεγραμμένα στο υποχρεωτικό πρόγραμμα(σχολούσαν στις 13.00) θα κάνουν μάθημα με την κ.Έλενα Μπακογιάννη ενώ τα παιδιά που είναι γραμμένα στο ολοήμερο του δεύτερου τμήματος θα κάνουν μάθημα με την κ.Μαρία Κωνστάντη.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και ευχόμαστε καλή αρχή..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *