Μίλα Τώρα- Χαμόγελο Παιδιού

Η εκστρατεία «Μίλα Τώρα» είναι μια σημαντική δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που υλοποιείται από τον οργανισμό Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Στόχος της εκστρατείας είναι να ενθαρρύνει τα παιδιά και τους εφήβους να μιλούν όταν βιώνουν ή γίνονται μάρτυρες βίας, εκφοβισμού ή οποιασδήποτε μορφής κακοποίησης. Μέσα από ενημερωτικές δράσεις, εκπαιδευτικό υλικό και παρεμβάσεις σε σχολεία, η πρωτοβουλία προωθεί το μήνυμα ότι κανένα παιδί δεν πρέπει να φοβάται να ζητήσει βοήθεια.

Το σχολείο μας συμμετείχε ενεργά στην εκστρατεία «Μίλα Τώρα».

Οι μαθητές πήραν μέρος σε συζητήσεις και δράσεις με στόχο την πρόληψη του σχολικού εκφοβισμού και την ενίσχυση της ενσυναίσθησης. Μέσα από δημιουργικές εργασίες, αφίσες και ομαδικές δραστηριότητες, έστειλαν το δικό τους μήνυμα υπέρ της φιλίας, της αποδοχής και του σεβασμού.

Το βασικό μας μήνυμα ήταν απλό αλλά πολύ σημαντικό:

Μίλα τώρα – δεν είσαι μόνος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *