14 Δεκ 2017

Υποδοχή Εταίρων Erasmus+1st TRANSNATIONAL MEETING!!

Συντάκτης: 24ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥ | Κάτω από: ERASMUS+

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ,ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS +ka2 ME TITLO “FEEL THE FOUR SEASONS BEYOND THE WALLS”!!

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ,ΣΤΗΝ 1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ-ΣΧΟΛΕΙΩΝ(1st TRANSNATIONAL MEETING),ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ 16 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ,ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ,ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ!!

Οι μαθητές της 6ης τάξης,τους υποδέχτηκαν με ένα μικρό θεατρικό,που δραματοποιεί τον τρόπο που συναντήθηκαν τα σχολεία μας και αποφάσισαν να συμπράξουν σ’αυτό το πρόγραμμα!!

Επίσης οι εκπαιδευτικοί των σχολείων-εταίρων παρουσίασαν με power points τα σχολεία τους και τα εκπαιδευτικά συστήματα των χωρών τους,στους μαθητές,τους γονείς,τους συναδέλφους και τους παρισταμένους καλεσμένους,στελέχη της Α/θμιας Εκπ/σης Μαγνησίας!!

Mετά από την τελετή υποδοχής!!                                 Περιήγηση στο σχολείο!!Και…  …. chatting!!!   Aποχαιρετισμός και απονομή δώρων και Certificates!!       Επισκέψεις σε χώρους Ιστορικού και Εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος της πόλης μας!!!Μουσείο Τσαλαπάτα και το Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης μας!! Και την τελευταία μέρα της επίσκεψης,επισκεφθήκαμε το Μουσείο Παιδείας στην Καλαμπάκα και …τα Μετέωρα!! Την περίοδο 14-19 Νοεμβρίου 2017 το σχολείο μας φιλοξένησε τους εταίρους μας στο πρόγραμμα Erasmus+  με τίτλο “Feel the four seasons beyond the walls”,το οποίο θα έχει διάρκεια 2 χρόνια και λήγει τον Οκτώβριο του 2019.Την περίοδο 21-27 Ιανουαρίου εκπαιδευτικοί του σχολείου μας θα επισκεφθούν το εταιρικό σχολείο της Βουλγαρίας,με σκοπό την ενημέρωση τους και την απόκτηση εμπειριών για τον τρόπο λειτουργείας σχολείων εταίρων της Ευρώπης!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *