Η 3η Δεκεμβρίου έχει θεσπιστεί ως διεθνής ημέρα ΑμεΑ(Ατόμων με Αναπηρία)

Το σχολείο τίμησε την ημέρα,με μία ενημερωτική-διδακτική εκδήλωση που επιμελήθηκαν και παρουσίασαν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές των Γ’ τάξεων και των δύο συστεγαζομένων σχολείων(24ου και 15ου)!

Η 20η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως ημέρα των δικαιωμάτων του παιδιού…..!

Οι εκπ/κοί και οι μαθητές της Ε΄τάξης με μια αξιόλογη παρουσίαση και ένα ρεαλιστικό δρώμενο ενημέρωσαν και ευαισθητοποίησαν τους μαθητές του σχολείου για το πως πρέπει να προφυλάσσονται και να διεκδικούν και να διαφυλάσσουν τα δικαιώματα τους για μια ζωή με σεβασμό προς την προσωπικότητά τους….!

Οι μαθητές του σχολείου ήρθαν σε επαφή με τα γεγονότα και το πνεύμα της Εθνικής επετείου τόσο με την συμμετοχή του σχολείου στην εκδήλωση της Φιλαρμονικής  Ορχήστρας του Δήμου Βόλου,όσο και με την γιορτή που παρουσίασαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της Στ΄τάξης του σχολείου.

 της Σ

20 Οκτ 2019

code week

Συντάκτης: 24ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥ | Κάτω από: ERASMUS+

Το σχολείο στα πλαίσια των Ευρωπαϊκών δράσεων στις οποίες συμμετέχει με την εμπλοκή του στα προγράμματα Erasmus,έλαβε μέρος στις δραστηριότητες ¨code week»,που σαν στόχο έχουν να κατανοήσουν οι μαθητές την χρησιμότητα του ψηφιακού γραμματισμού και την χρήση του αλγόριθμου στην καθημερινή ζωή.

 

Μια  μέρα γεμάτη δράσεις και ενημέρωση για τον αθλητισμό και την υγεία……

 

 

Με τον σημερινό αγιασμό έγινε η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2019-20!

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά για διδάσκοντες και διδασκομένους!

 

Η τελετή λήξης ήταν επίσημη(με την παρουσία Δημάρχων) και συγκινητική .

Οι εκπ/κοί γνώρισαν το σχολείο(γραφικό,μικρό και σε απόλυτη αρμονία με την αρχιτεκτονική της περιοχής) και το εκπ/κό σύστημα της χώρας, αλλά και τις ομορφιές του τόπου και τα έθιμα.

Στο τελευταίο ταξίδι του προγράμματος έγινε απολογισμός του  και προετοιμασία για την τελική έκθεση που θα κατατεθεί στο Ι.Κ.Υ

3 Ιούν 2019

3rd Transnational meeting-France

Συντάκτης: 24ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥ | Κάτω από: ERASMUS+

Το διάστημα 07/05/2019 έως 12/05/2019 οι εκπ/κοί του σχολείου κ. Κων/νος Γαϊτανάς ,κ .Ζωγραφίδου Σοφία και κ.Αναστασίου Κατερίνα έλαβαν μέρος στην τελευταία συνάντηση του προγράμματος Erasmus+»Feel the four seasons beyond the walls»στο La Chappele Jason,Rennes,France!

 

Το «Feel the four seasons beyond the walls» παρουσιάζει αύριο 17/04/2019 το θεατρικό έργο:»What’s your favourite season?»Είστε όλοι….προσκεκλημένοι μας…!

Στο Μπρίντιζι της Ιταλίας το 24ο Δημοτικό σχολείο Βόλου με το Εράσμους

Οι εκπαιδευτικοί Ζωγραφίδου Σοφία,Αναστασίου Κατερίνα και Λαμπρογιώργου Γαβριέλα,μετά το ταξίδι τους στο εταιρικό σχολείο της Ιταλίας S.Elia Commenda,μετέφεραν τις εμπειρίες και την γνώση που αποκόμισαν στου εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου!

Ενημέρωσαν για το εκπ/κό σύστημα και τον τρόπο λειτουργείας του σχολείου της χώρας-εταίρου και απάντησαν σε ερωτήσεις των μαθητών!

Μία από τις βασικές δράσεις του»Feel the four seasons beyond the walls» είναι η φροντίδα του σχολικού μας κήπου!

Ξεχορταριάσαμε,σκάψαμε,φυτέψαμε,ποτίσαμε……!

https://www.powtoon.com/online-presentation/dPBfef9IcBc/?utm_campaign=copy%2Bshare%2Bby%2Bowner&utm_content=dPBfef9IcBc&utm_po=23557743&utm_source=player-page-social-share&utm_medium=SocialShare&mode=movie

https://www.powtoon.co

 

 

m/online-presentation/eos0hQq6Kyq/?utm_campaign=copy%2Bshare%2Bby%2Bowner&utm_content=eos0hQq6Kyq&utm_po=23557743&utm_source=player-page-social-share&utm_medium=SocialShare&mode=movie

Συγχαρητήρια σε όλους…..μαθητές και δασκάλους..!

Ηταν μια υπέροχη γιορτή!