Χριστουγεννιάτικη γιορτή Β΄ τάξης

25 Δεκεμβρίου 2019 Δεν επιτρέπονται σχόλια Από 24ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την Τετάρτη  18/12/2019, στις 11.00π.μ., πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή των Β1 και Β2 τμημάτων του σχολείου μας, στην Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων, με την καθοδήγηση των δασκάλων τους κας Ράπτη Χρυσούλας, κας Γαλάτου Ελευθερίας, της  δασκάλας της μουσικής κας Κουτσοδόντη Ελένης , της Θεατρικής Αγωγής κας Έφης Ευαγγέλου, των Εικαστικών κας Δήμητρας Λαμπρογιώργου, της Φυσικής Αγωγής κας Βάιας Καλαϊτζόγλου και κας Χάιδως Ντίνα.

Τα παιδιά με την  ανάγκη που έχουν να εκφράζονται, να χαίρονται και να επικοινωνούν, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στη σκηνή και  μας παρουσίασαν δύο υπέροχα θεατρικά έργα: «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» και «Ο Αϊ Βασίλης στη φυλακή!».

Με τον αυθορμητισμό τους, την αμεσότητα και το ταλέντο τους μας συγκίνησαν παρουσιάζοντάς μας το χαμένο μήνυμα των Χριστουγέννων που είναι η αγάπη. Με την αθωότητά τους που επιτρέπει στο όνειρο και τη φαντασία να αναδύονται, μας έκαναν και πάλι να ταξιδέψουμε στις αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας, τότε που με λαχτάρα περιμέναμε το δώρο του Αϊ Βασίλη.

Οι εκπαιδευτικοί και η διευθύντρια του σχολείου μας κα Αριστέα Φούκα ευχήθηκαν σε όλους: «Καλά Χριστούγεννα!!», «Χαρούμενη Πρωτοχρονιά!!», «Υγεία και ευτυχία την νέα χρονιά!».