Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη 2021» Δράση του Σχολείου μας σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ

22 Νοεμβρίου 2021 Δεν επιτρέπονται σχόλια Από 24ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη 2021»

Φέτος το Σχολείο μας, περιμένοντας τα Χριστούγεννα, θέλοντας να κρατήσει ζωντανή τη μαγεία τους, συμμετέχει στη Δράση των ΕΛΤΑ «Γράμμα στον Άγιο Βασίλη 2021».

Ο σάκος του Αϊ Βασίλη είναι στο Σχολείο μας και συγκεντρώνει καθημερινά τα γράμματα των παιδιών μας!

Γράμματα πολύχρωμα, με ζωγραφιές και πρωτότυπες κατασκευές, όμορφες ευχές και κυρίως με τις περιγραφές των πολυπόθητων δώρων. Γράμματα συγκινητικά, που δεν περιμένουν δώρα αλλά μεταφέρουν τους προβληματισμούς και τις αγωνίες. Γράμματα μοναδικά, που περιέχουν ζαχαρωτά κι αυτοσχέδια μικρά δώρα για τα ξωτικά, αυτοκόλλητα και χρυσόσκονη, ακόμη και καρότα για τους ταράνδους του Άγιου Βασίλη!

Όλα αυτά τα γράμματα, με υπευθυνότητα και ιδιαίτερη ευαισθησία, συγκεντρώνονται στον Τομέα Δημοσίων Σχέσεων των Ελληνικών Ταχυδρομείων που τις μέρες αυτές, μετατρέπεται σε ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη και, στη συνέχεια, με την πολύτιμη βοήθεια του δικτύου όλης τη χώρας, αποστέλλονται οι απαντήσεις, σε όσα από αυτά, αναγράφονται στον φάκελο τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα.

«Γράψε το γράμμα σου! Σημείωσε στον φάκελο τα στοιχεία σου: ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  και περίμενε την απάντηση από τον Αϊ Βασίλη»!!!

.png

20140708 210552 epistoloxarto 02  epistoloxarto 04  epistoloxarto 05 epistoloxarto 06