Ενημέρωση για την υπηρεσία κοινωνικής λειτουργού

Αγαπητοί μας γονείς,
Με χαρά σας ενημερώνουμε για την υπηρεσία κοινωνικής λειτουργού στο σχολείο μας για το σχολικό έτος 2020-2021 στο πλαίσιο της Πράξης : “Υποστήριξη σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς” για την αντιμετώπιση των συνεπειών του COVID-19.
Το έργο της κοινωνικής λειτουργού στοχεύει στην ενημέρωση, τη συμβουλευτική και την υποστήριξη της οικογένειας, των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου, καθώς και την παρέμβασή της τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Απευθύνεται σε όλο το μαθητικό πληθυσμό του σχολικού πλαισίου και θα έρχεται σε συνεργασία με την ψυχολόγο. Τα ατομικά προγράμματα ή η παρατήρηση στην τάξη, πού αφορά ένα συγκεκριμένο παιδί, χρειάζονται έγγραφη συναίνεση γονέα.
Για τον καλύτερο προγραμματισμό της υπηρεσίας της κοινωνικής λειτουργού, κ. Γεωργιάννας Δημητροπούλου, η οποία θα βρίσκεται στο σχολείο κάθε Τετάρτη από τις 8:15 έως τις 12:25 και κάθε Παρασκευή από τις 11:40 έως τις 13:15 θα γίνονται προγραμματισμένα ραντεβού με γονείς και μαθητές κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση του σχολείου, [ ΤΗΛ. 2721082884 ] έτσι ώστε τα ζητήματα να αντιμετωπίζονται σε ιδιαίτερο χώρο με ησυχία και με την προσοχή που απαιτείται. Οι πληροφορίες είναι εμπιστευτικές.
Επιπλέον υλικό θα αναρτάται στο e class.