Έναρξη εγγραφών για την Α΄ τάξη

firstdayschool

Από την Τρίτη 1 Μαρτίου μέχρι την Παρασκευή 18 Μαρτίου γίνονται οι εγγραφές στην Α΄τάξη του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2022-2023.

Το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων περιλαμβάνει τις παρακάτω περιοχές:

· Σεισμόπληκτα, μετά από την Λαγκάτσα · Εργατικές κατοικίες Ανθούπολης · Οικισμός Κάτω Μαρμάρων · Οικισμός Κάτω Νεοχωρόπουλου · Τοπική κοινότητα Νεοχωρόπουλου. – Χάρτης ΕΔΩ.
Σημείωση: Στα όρια με την περιοχή του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων οι εγγραφές γίνονται σε συνεννόηση με το 21ο Δ.Σ. Ιωαννίνων.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ

1. Αίτηση συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα του παιδιού. Εκτυπώστε την από ΕΔΩ.

2. Βιβλιάριο Υγείας του/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.

3. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή Το Α.Δ.Υ.Μ. καταρτίζεται και συμπληρώνεται από ιατρούς των οικείων Μονάδων Υγείας ή των ιδιωτών ιατρών συμβεβλημένων με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) ή τον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα των γονέων και κηδεμόνων ή από ιδιώτες ιατρούς (χωρίς σύμβαση με ασφαλιστικά ταμεία). Εκτυπώστε το από ΕΔΩ.

4. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου την οποία θα ζητήσετε από το νηπιαγωγείο.

5. Αποδεικτικό στοιχείο διεύθυνσης κατοικίας, το οποίο μπορεί να είναι μισθωτήριο σπιτιού, λογαριασμός νερού ή ρεύματος ή φορολογική δήλωση.

Πιστοποιητικό γέννησης δεν χρειάζεται. Θα αντληθεί μέσω της υπηρεσίας Myschool, όπως αναφέρεται και στην αίτηση.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΩΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ

6. Αίτηση για Ολοήμερο. Εφόσον θέλετε το παιδί σας να εγγραφεί στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα (13:15 – 16:00), συμπληρώνετε την ανάλογη αίτηση. Ενδιάμεση αποχώρηση των παιδιών μπορεί να γίνεται μετά το τέλος της 2ης ώρας του Προαιρετικού Ολοήμερου Προγράμματος ( 15:00), εφόσον το επιλέξετε στην αίτησή σας. Το παιδί που θα εγγραφεί στο ολοήμερο θα πρέπει να φοιτάει σ’ αυτό όλες τις ημέρες της εβδομάδας και όχι σποραδικά. Την αίτηση για ολοήμερο εκτυπώστε την από ΕΔΩ

Εφόσον θέλετε το παιδί σας να εγγραφεί και στην Πρωινή Ζώνη (07:00 – 08:00) συμπληρώνετε το ανάλογο πεδίο στην αίτηση για το ολοήμερο. Δεν μπορείτε να δηλώσετε (μόνο) Πρωινή Ζώνη, αν δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή στο απογευματινό ολοήμερο.

Εφόσον έχετε συγκεντρώσει ΟΛΑ τα δικαιολογητικά, στέλνετε email στο 24dimioan@sch.gr για να σας καθορίσουμε ραντεβού για την προσκόμισή τους στο σχολείο. Μην κλείνετε ραντεβού με ελλιπή δικαιολογητικά.

Κατά την επίσκεψή σας είναι υποχρεωτική η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test για τους ανεμβολίαστους.