Επανενεργοποίηση του Συλλόγου Γονέων

Προς τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών του σχολείου μας

Στην χθεσινή μας ενημερωτική συνάντηση στο σχολείο τέθηκε το θέμα της επανενεργοποίησης του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας, ο οποίος είναι ανενεργός τα τελευταία τρία χρόνια, και από τη συζήτηση έγινε σαφής η αναγκαιότητα της ύπαρξής του και συστάθηκε μια προσωρινή επιτροπή για να το προσπαθήσει.

Επειδή όμως από τη συνάντηση αυτή φάνηκε ότι δεν είναι εύκολες οι συνελεύσεις δια ζώσης (ήταν λιγότεροι από το 1/3), μια καλή ιδέα θα ήταν να αξιοποιηθεί η ομάδα του Facebook του προηγούμενου συλλόγου με το όνομα “Σύλλογος Γονέων 24ου Δημοτικού και 28ου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων” για συζητήσεις και ζυμώσεις για την επανίδρυση του συλλόγου. Επίσης το email του συλλόγου syllogosgoneonanthoupolis@gmail.com είναι ακόμα ενεργό και απαντάει σ’ αυτό η πρώην ταμίας, για να διευκολύνει στην ίδρυση του συλλόγου. Εκτός από αυτά υπάρχει και και ομάδα στο Viber στην οποία μπορείτε να γίνετε μέλη είτε στέλνοντας τον αριθμό τηλεφώνου σας στο παραπάνω email του συλλόγου είτε προσκαλώντας σας κάποιος που είναι ήδη μέλος της ομάδας.

Προτρέπω όλους σας να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε όποιον από τους παραπάνω τρόπους μπορείτε για να γίνουν οι αρχαιρεσίες για την επανασύσταση του συλλόγου.