Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Υπενθύμιση έναρξης διαδικασίας φοίτησης των μαθητών/ριών ΣΤ’ Τάξης στα Γυμνάσια για το σχολικό έτος 2024-2025

Υπενθύμιση έναρξης διαδικασίας φοίτησης των μαθητών/ριών ΣΤ’ Τάξης στα Γυμνάσια για το σχολικό έτος 2024-2025

Ομαλή μετάβαση από το δημοτικό στο γυμνάσιο- Εκδήλωση στα Εκπαιδευτήρια  Πάνου - Nafpaktos VoiceΣας υπενθυμίζουμε ότι η Διεύθυνση Δ.Ε Γ΄ Αθήνας, με σχετική εγκύκλιό της, εκκίνησε τη διαδικασία εγγραφής των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου στα Γυμνάσια για το επόμενο σχολικό έτος 2024 – 2025.

Για τον λόγο αυτό καλείστε έως και την 14η Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00:

  • Να συμπληρώσετε και να αποστείλετε στην Διευθύντρια του σχολείου (μέσω της δασκάλας της ΣΤ΄ τάξης) τις Υπεύθυνες Δηλώσεις Στοιχείων ( Α΄ και Β΄ Κηδεμόνα) που σας εστάλησαν με email στις 04/12/2023. Θα συμπληρωθεί μία από κάθε κηδεμόνα του μαθητή. Ως Α΄ Κηδεμόνας νοείται αυτός που ασφαλίζει την/τον μαθήτρια/μαθητή. Ως Β΄ Κηδεμόνας νοείται ο έτερος γονέας. Σε περίπτωση διάζευξης η δήλωση του έτερου γονέα (του μη έχοντος την επιμέλεια) μπορεί να σταλεί θεωρημένη μέσω gov στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου.
  • Να προσκομίσετε (επίσης μέσω της δασκάλας της ΣΤ΄ τάξης) στην Διευθύντρια του σχολείου :

α) Πρόσφατο λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος οικιακό τιμολόγιο οποιουδήποτε παρόχου

ή

β)  Πρόσφατο λογαριασμό ΕΥΔΑΠ

ή

γ) Ενοικιαστήριο κατοικίας μέσω Taxisnet

ή

δ) Σε περίπτωση φιλοξενίας την τελευταία υποβληθείσα φορολογική δήλωση (έντυπο Ε1,τέσσερις σελίδες) με διαγεγραμμένα τα οικονομικά στοιχεία, έτσι ώστε να γίνει επικαιροποίηση της διεύθυνσης μονίμου κατοικίας των μαθητών/ριών.  Τα αποδεικτικά μόνιμης κατοικίας θα πρέπει να είναι στο όνομα ενός εκ των δύο κηδεμόνων.

Όσοι μαθητές/ριες έχουν αδερφό/η σε Γυμνάσιο στην Α΄ ή Β΄ τάξη παρακαλούμε να συμπληρώσετε το σχετικό πεδίο στη δήλωση στοιχείων. Για την απόδειξη της φοίτησης του/της αδελφού/ής στο Γυμνάσιο είναι απαραίτητη η προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης φοίτησης από τον διευθυντή/ντρια του Γυμνασίου.

Διευκρίνιση: Οι λογαριασμοί σταθερής και κινητής τηλεφωνίας οποιουδήποτε παρόχου ΔΕΝ είναι αποδεκτοί για την επικαιροποίηση της διεύθυνσης μόνιμης κατοικίας.

Η Διευθύντρια του σχολείου