ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021

 Οι αιτήσεις εγγραφών στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021 θα πραγματοποιηθούν από

             15 έως 29 Μαΐου 2020 από 09:00 έως 12:00 (ύστερα από συνεννόηση).  

Στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2014 έως και 31-12-2014.

Με σκοπό την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού και τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας, οι γονείς/κηδεμόνες θα προσέρχονται για τις εγγραφές ύστερα από συνεννόηση  (ραντεβού) καλώντας στο τηλέφωνο 2102403719 και έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας – μάσκα, γάντια,στυλό-σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ).

Δικαιολογητικά:

  • Αίτηση-υπεύθυνη δήλωση εγγραφής (θα την πάρετε από το σχολείο). Εγγραφή θα γίνεται μόνο από τον γονέα ή νόμιμο κηδεμόνα του μαθητή ο οποίος θα πρέπει να έχει το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή το διαβατήριο καθώς και τα αντίστοιχα στοιχεία του άλλου γονέα/κηδεμόνα.
  • Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας (εκκαθαριστικό εφορίας, λογαριασμός ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, μισθωτήριο κατοικίας ή άλλο δημόσιο έγγραφο.) Προσοχή! Δεν θα γίνονται δεκτά αποδεικτικά κατοικίας σε άλλο όνομα εκτός των γονέων/κηδεμόνων του μαθητή (παππούς, γιαγιά, θείος, αδελφός).
  • Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου. (την παίρνετε από το Ν/Γ).
  • Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  • Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας (αναζητείται από το σχολείο, δεν το προσκομίζουν οι γονείς).
  • Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ). (Θα το πάρετε από το σχολείο και μπορείτε να το προσκομίσετε το Σεπτέμβριο με την έναρξη των μαθημάτων συμπληρωμένο από γιατρό).     

Για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και εφόσον υπάρχει διάγνωση από ΚΕΣΥ ή άλλο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο, παρακαλείσθε να την προσκομίσετε. Σε περίπτωση διάζευξης παρακαλείσθε να προσκομίσετε τυχόν δικαστική απόφαση που αφορά στην επιμέλεια του μαθητή.

Σημειώνεται ότι για να γίνει δεκτή η κατάθεση της αίτησης εγγραφής πρέπει η διεύθυνση κατοικίας του/της προς εγγραφή μαθητή/τριας να ανήκει στα όρια της σχολικής περιφέρειας του 24ου Δ.Σ Αχαρνών:

Βόρεια & δυτικά: δασική ζώνη Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας.

Ανατολικά: οδός Αετόπετρας (μονά) και Αγίου Διονυσίου(μονά).

Νότια: Αναπαύσεως (ζυγά, πλευρά του Κοιμητηρίου) μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Σφαγής Χίου & την οδό Σπαρτιατών.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου