ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Αγαπητοί  γονείς,

σας καλωσορίζουμε στο νέο μας ιστότοπο. Οι συνθήκες που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρες για όλους μας. Δυστυχώς τα σχολεία έκλεισαν λόγω έκτακτης ανάγκης (πανδημία Κορονοϊού), όχι μόνο στην χώρα μας αλλά και σε πολλές άλλες χώρες ανά τον κόσμο. Δυστυχώς ο «αόρατος» εχθρός covid 19 μας αιφνιδίασε και δεν προλάβαμε ούτε να αποχαιρετήσουμε τους λιλιπούτειους μαθητές/τριές μας. Η ζωή όλων μας άλλαξε ξαφνικά και το μήνυμα: «Μένουμε σπίτι» επισκίασε την καθημερινότητά μας.

Για το λόγο αυτό και για να μην χαθεί η επικοινωνία μας το διδακτικό προσωπικό του νηπιαγωγείου μας αποφάσισε, να παρέχει μέσω δικού του ιστότοπου, δραστηριότητες και προτάσεις-ιδέες δημιουργικής απασχόλησης για  παιδιά προσχολικής ηλικίας. Επίσης έχοντας υπ’ όψιν  τους νόμους για την ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο και τη δημοσίευση έγκυρων και επιστημονικών άρθρων να σας προτείνει  χρήσιμους συνδέσμους, ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα που μπορείτε να επισκεφτείτε.

Επιπρόσθετα, να τονίσουμε ότι σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται επιστημονικά, ότι σας προτείνουμε για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών να υποκαταστήσει την εκπαιδευτική διαδικασία της σχολικής τάξης. Ας μην ξεχνάμε ότι η διδασκαλία στο νηπιαγωγείο είναι βιωματική και συνιστάται στην καθημερινή επαφή και στην ανθρώπινη σχέση που χτίζουμε με τα παιδιά. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να υποκατασταθεί με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Τέλος, ας ευχηθούμε από καρδιάς όλοι μας, γρήγορα να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας και στο σχολείο μας υγιείς και αλώβητοι από αυτή την απρόσμενη δοκιμασία της πανδημίας.

Σας ευχαριστούμε

Το διδακτικό προσωπικό.

 

 

 

 

3 thoughts on “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αφήστε μια απάντηση