22ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Σεπ 202011

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
η φετινή σχολική χρονιά ξεκινά με ειδικές συνθήκες, αλλά έχουμε όλες και όλοι την πρόθεση να ανταποκριθούμε στην πρόκληση της διαχείρισής τους. Για να το πετύχουμε αυτό, σκοπεύουμε να λειτουργήσουμε, για άλλη μια φορά με θετική διάθεση, σε βάση συνεργασίας και κατανόησης, με στόχο πάντα το όφελος των παιδιών μας.
Ο φετινός αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14-09-2020 στο Κεντρικό κτίριο για τις τάξεις Α, Β, Γ & ΣΤ στις 10 το πρωί. Τα παιδιά θα προσέρχονται χωρίς τσάντες από τις 9:40 μέχρι τις 9:50, υποχρεωτικά με μάσκα και αποκλειστικά και μόνο από τη μικρή είσοδο επί της οδού Μουσών, από όπου θα τα παραλαμβάνουν οι εκπαιδευτικοί. Οι γονείς/κηδεμόνες δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στο προαύλιο. Θα γίνει αγιασμός και τα παιδιά θα αποχωρήσουν στις 11:00.
Στο Παράρτημα ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 11 π.μ. η προσέλευση των μαθητών των Δ1, Δ2, Ε1 & Ε2 θα γίνει σταδιακά από τις 10.30.

Λόγω έλλειψης εκπαιδευτικού προσωπικού, κατά τις πρώτες μέρες λειτουργίας του σχολείου δε θα λειτουργήσει το ολοήμερο και η πρωινή ζώνη, παρά μόνο το κανονικό πρόγραμμα 8:15- 13:15.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το σχολείο.
Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά

Αφήστε μια απάντηση

Σελίδες

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Kατηγορίες

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων