22ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 22ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Μαΐ 202031

<a

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε την επαναλειτουργία του Σχολείου μας από τη Δευτέρα 1/06/2020 όποτε και σας ενημερώνουμε ότι:
Το πρωινό πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου θα λειτουργεί κανονικά ενώ το Ολοήμερο και η Πρωινή Ζώνη δεν θα λειτουργεί.
Οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων θα παρακολουθούν τα μαθήματά τους σε δύο υποτμήματα (όπως έχετε ενημερωθεί με email από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων).
1ο Υπο-τμήμα: Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή
2ο Υπο-τμήμα: Τρίτη –Πέμπτη & το αντίστροφο ανά βδομάδα

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ

Για την καλύτερη & ασφαλέστερη προσέλευση των παιδιών έχουμε διευρύνει την ώρα προσέλευσης (από 7.50.π.μ. έως & 8.15π.μ.) & παρακαλούμε να είστε συνεπείς.
Οι μαθητές/τριες του 22ου Δ.Σ. θα μπαίνουν στον αύλειο χώρο από την μικρή είσοδο της Μουσών (ενώ από την μεγάλη είσοδο τα παιδιά του 15ου Δ.Σ)
Αντίστοιχα το μεσημέρι θα γίνεται σταδιακά η αποχώρηση από την ίδια είσοδο/έξοδο συγκεκριμένα:
Τα παιδιά της Α’ Τάξης θα αποχωρούν 12.55 με 13.μ.μ
Τα παιδιά της Β’ Τάξης θα αποχωρούν 13.00-13.05.μ.μ
Τα παιδιά της Γ1 θα αποχωρούν 13.05-13.10.μ.μ
Τα παιδιά της Γ2 Τάξης θα αποχωρούν σταδιακά 13.10-13.15.μ.μ
Τα παιδιά της Ε’ θα αποχωρούν μετά τις 13.15μ.μ

ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Για την καλύτερη & ασφαλέστερη προσέλευση των παιδιών έχουμε διευρύνει την ώρα προσέλευσης (από 7.50.π.μ. έως & 8.15π.μ.) & παρακαλούμε να είστε συνεπείς.

Τα παιδιά της Δ1 Τάξης θα αποχωρούν στις 1μμ
Τα παιδιά της Δ2 Τάξης θα αποχωρούν στις 1.05μ.μ
Τα παιδιά της ΣΤ 1 Τάξης θα αποχωρούν στις 1.10μ.μ
Τα παιδιά της ΣΤ2 Τάξης θα αποχωρούν στις 1.15μ.μ
Δεν θα γίνεται πρωινή συγκέντρωση –προσευχή στον αύλειο χώρο αλλά οι μαθητές/τριες θα καθοδηγούνται, με βάση τις υποδείξεις των εκπαιδευτικών, στις αίθουσες διδασκαλίας.
Παρακαλούμε για την προστασία & ασφάλεια όλων, οι γονείς /κηδεμόνες που συνοδεύουν τα παιδιά στο σχολείο μόλις τα παραδίδουν στους εκπαιδευτικούς να αποχωρούν αμέσως ώστε να μη δημιουργείται συνωστισμός και να διευκολύνεται η ασφαλής είσοδος των μαθητών. Ακριβώς το ίδιο θα ισχύει και κατά την αποχώρηση των παιδιών από το σχολείο.
Για το υπόλοιπο του διδακτικού έτους 2019-20 δεν θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες επισκέψεις, εκδηλώσεις & τελετή αποφοίτησης.
Η είσοδος γονέων/κηδεμόνων απαγορεύεται στο σχολείο. Εάν υπάρξει σημαντικός λόγος, δύναται να πραγματοποιηθεί μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη Διεύθυνση του σχολείου στο 2310700313.
Στο σχολείο έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες και έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, για την εύρυθμη λειτουργία του και τη διασφάλιση της υγεία όλων, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία και από τον ΕΟΔΥ. (αντισηπτικά, καθαρισμός & απολύμανση χώρων, διευθέτηση θρανίων, καθορισμός χώρων για κάθε τάξη για το διάλειμμα κ.ά)
Συστήνουμε τα παιδιά να έχουν το δικό τους πακέτο χαρτομάντιλα, αντισηπτικό υγρό η μαντιλάκια, τη δική τους γραφική ύλη φαγητό & μπουκάλι με νερό.
Η χρήση μάσκας & γαντιών είναι προαιρετική.
Οδηγίες & διευκρινήσεις για τους κανόνες που ισχύουν θα παρουσιαστούν στους μαθητές/τριες διεξοδικά την πρώτη μέρα λειτουργία του σχολείου.
Σας παρακαλούμε να συμβουλεύετε συνεχώς τα παιδιά σας να τηρούν τους κανόνες υγιεινής, να κρατούν αποστάσεις και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των εκπαιδευτικών.
Επίσης σας παρακαλούμε να μη στέλνετε τα παιδιά στο σχολείο με συμπτώματα όπως βήχα, πυρετού & στομαχικές διαταραχές κά ώστε να αποφευχθεί η γενική κινητοποίηση και αναστάτωση στο χώρο του σχολείου.
Ευχόμαστε σε όλους καλή επάνοδο στην νέα πραγματικότητα του σχολείου. Με τη συνεργασία όλων μας και την πιστή τήρηση των μέτρων θα συνεχίσουμε & θα ολοκληρώσουμε την σχολική μας χρονιά με ασφάλεια.
Η Διευθύντρια & ο Σύλλογος Διδασκόντων του 22ου Δ.Σ. Εύοσμου

Αφήστε μια απάντηση

Σελίδες

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Kατηγορίες

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων