Υπεύθυνη δήλωση Covid

Όσοι γονείς και κηδεμόνες έχουν λόγο να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι, παρακαλούνται,  τις επόμενες ημέρες, από Τετάρτη 27-05-2020 έως και Δευτέρα 01-06-2020 στις 10:00, να ενημερώσουν το σχολείο γραπτώς, συμπληρώνοντας σχετική Υπεύθυνη Δήλωση (θα τη βρείτε παρακάτω).

Η Υ.Δ. μπορεί να σταλεί και ηλεκτρονικά στο mail του σχολείου: 21dimvol@sch.gr ή να τη φέρνουν οι ίδιοι/ίδιες τις εργάσιμες ημέρες από 09:00 έως 11:30 μέχρι και τη Δευτέρα 01/06/2020 στις 10:00.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ covid(πατήστε εδώ)

____________________________________________________________________________

Σας ενημερώνουμε επίσης πως τα περισσότερα τμήματα των τάξεων του σχολείου θα διαιρεθούν σε δύο υπο-τμήματα, τα οποία θα λειτουργούν εκ περιτροπής. Το πρώτο υπο-τμήμα θα προσέρχεται στο σχολείο Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή και το δεύτερο Τρίτη-Πέμπτη και αντιθέτως. Οι μαθητές/τριες θα χωριστούν αλφαβητικά, και, φυσικά, λαμβάνοντας υπόψη τα αδέλφια που φοιτούν σε διαφορετικές τάξεις. 

Τα ονόματα των μαθητών/τριων κατά τμήμα και υπο-τμήμα θα αναρτηθούν, στην είσοδο του σχολείου, την Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 και ώρα  11:00. Επίσης, το σχολείο θα σας ενημερώσει για τα παιδιά των υπο-τμημάτων με αποστολή μηνύματος (mail) στις ηλεκτρονικές σας διευθύνσεις.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε!!!

Ανοίγουν τα σχολεία!!! 😀 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *