Βαθμολογία Β’ τριμήνου και άλλα

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω θέματα:
#######################################
Βαθμολογία Β’ τριμήνου
Σε συνέχεια της Φ36/168674/Δ1/11-12-2020 (Β 5485) υπουργικής απόφασης και σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παράγρ. 6 του άρθρου 2 του ΠΔ 79/2017 109), σχετικά με τη βαθμολογία του Β’ τριμήνου του σχολ. έτους 2020-21 των μαθητών των δημοτικών σχολείων, ισχύουν τα εξής:
Οι εκπαιδευτικοί της Α’ και Β’ τάξης ενημερώνουν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω τηλεδιάσκεψης τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών για την πρόοδό τους για το σύνολο των σχολικών μονάδων, προς αποφυγή συγχρωτισμού.
Για τα σχολεία που λειτουργούν με φυσική παρουσία μαθητών, οι έλεγχοι προόδου B’ τριμήνου παραδίδονται εντύπως εσώκλειστοι σε φάκελο σε μαθητές/τριες για να τους παραδώσουν στους γονείς τους.
Οι βαθμοί των μαθητών/τριών του δικού μας σχολείου θα δοθούν την Παρασκευή 19-03-2021.
#######################################
Για τον περιορισμό διασποράς του κορονοϊού
Υπενθυμίζονται τα ακόλουθα:
  • Οι επισκέψεις σας στο σχολείο γίνονται μόνον κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως (ραντεβού) με τη διεύθυνση.
  • Κατά τη διάρκεια της έλευσης και κυρίως της αποχώρησης των παιδιών σας, παρακαλείστε να τηρείτε αποστάσεις και να μένουν ελεύθερα τα σημεία μπροστά στις καγκελόπορτες, διευκολύνοντας την είσοδο/έξοδο των μαθητών και την αποφυγή συγχρωτισμού.
Λοιπά ζητήματα
  • Οι πόρτες του σχολείου πρέπει να κλειδώνονται στις 08:15 πμ, ως εκ τούτου παρακαλούμε οι μαθητές και μαθήτριες να προσέρχονται εγκαίρως.
  • Αν το παιδί σας αντιμετωπίζει κάποιο θέμα υγείας (αλλεργίες κλπ) παρακαλούμε ενημερώστε σχετικά τον υπεύθυνο του τμήματός του με τηλεφώνημα ή email.
Κλείνοντας, ίσως θα ήταν χρήσιμο να λάβετε γνώση του πλήρους κανονισμού της σχολικής μονάδας, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος  ΕΔΩ.
Από τη Διεύθυνση
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων