Από την Διεύθυνση της Σχολικής Μονάδας

Αγαπητοί γονείς, το Σχολείο μας ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες πρόληψης και αντιμετώπισης της λοίμωξης Covid-19 για την αποφυγή συγχρωτισμού, θα πρέπει οποιεσδήποτε συναλλαγές σας με την Διεύθυνση του Σχολείου μας να γίνονται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή τηλεφωνικά. Παρακαλούμε προωθήστε αίτησή σας με οτιδήποτε ζητάτε, ειδικά αυτή την περίοδο (που τα κρούσματα είναι αυξημένα).  

Επίσης, όπως σας επισήμανα σε προηγούμενο μήνυμά μου, είναι πολύ σημαντικό να ενημερώνεται έγκαιρα το σχολείο όταν κάποιος γονιός ή παιδί έρθει σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού Covid-19 (ύποπτο ή επιβεβαιωμένο). Επιπλέον, όταν ο/η  ίδιος/α μαθητής/τρια ή κάποιος από τους οικείους του/της  παρουσιάζει κάποια ύποπτα  συμπτώματα (πονοκέφαλο, καταρροή, πυρετό, βήχα, πονόλαιμο, διάρροια κλπ ) καλό θα ήταν να παραμένουν τα παιδιά στο σπίτι, ακόμη κι όταν υπάρχει υπόνοια αδιαθεσίας ή απλής ίωσης (έως ότου υπάρξει ανάκαμψη των κρουσμάτων).

Για τα μαθήματα θα μεριμνήσουν οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων, θα ενημερώνεστε σχετικά από εκείνους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή eclass.

Η ασφάλεια και η προστασία όλων  μας είναι ζήτημα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων