Εγγραφές Μαθητών Α΄ Τάξης για το Σχολ. Έτος 2020-2021

Αγαπητοί γονείς,

σας κάνουμε γνωστό ότι:

  1. Οι εγγραφές των μαθητών για την Πρώτη (Α΄) Τάξη του σχολικού έτους 2020-2021 θα γίνουν από την Παρασκευή 15 μέχρι και την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 και ώρες 9.30 έως 12.00. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή του παιδιού σας τις συγκεκριμένες ώρες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το σχολείο στο τηλέφωνο 2651040257 για εξεύρεση λύσης.
  2. Στην Πρώτη (Α΄) Τάξη γράφονται παιδιά που γεννήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2014 μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2014.
  3. Για την εγγραφή απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. Αίτηση εγγραφής (παρέχεται και από το σχολείο)

β. Πιστοποιητικό Γέννησης  Δήμου ή Κοινότητας (αυτεπάγγελτη αναζήτηση από το σχολείο)

γ. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια

δ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας του Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.)

ε. Αποδεικτικό στοιχείο διεύθυνσης κατοικίας (π.χ. εκκαθαριστικό εφορίας ή απόδειξη ΔΕΗ – ΔΕΥΑΙ, μισθωτήριο ή συμβόλαιο οικίας, αντίγραφο τελευταίου εκκαθαριστικού Δ.Ο.Υ.)

στ. Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου

Εφόσον επιθυμείτε τη συμμετοχή του παιδιού σας στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, συμπληρώνετε και την Αίτηση/Δήλωση για Ολοήμερο.

Η Σχολική Περιφέρεια του 21ου ΔΣ Ιωαννίνων περιλαμβάνει την περιοχή των Σεισμοπλήκτων έως τη Λαγκάτσα. Στα όρια με την περιοχή του 24ου ΔΣ Ιωαννίνων, οι εγγραφές γίνονται σε συνεννόηση με το 24ο ΔΣ Ιωαννίνων. Στα όρια με την περιοχή του 26ου ΔΣ Ιωαννίνων, οι εγγραφές γίνονται σε συνεννόηση με το 26ο ΔΣ Ιωαννίνων.

Υπενθυμίζουμε ότι με απόφαση του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπαίδευσης συγκροτείται σε κάθε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τριμελής επιτροπή που είναι αρμόδια για τη διενέργεια των εγγραφών των μαθητών/τριών στα δημοτικά σχολεία. Συνεπώς, η κατάθεση των δικαιολογητικών εγγραφής μαθητή σε οποιοδήποτε σχολείο δε σημαίνει ταυτόχρονη αποδοχή του, αλλά η τοποθέτηση θα γίνει από την ανωτέρω τριμελή επιτροπή, βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

 Στο πλαίσιο τήρησης των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, η προσέλευσή σας στο σχολείο θα πρέπει να γίνεται με τήρηση των κανόνων προσωπικής προστασίας (μάσκα, γάντια και ατομικό στυλό).

Από τη Διεύθυνση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων