Χριστούγεννα 2023- Εργαστήρι με γονείς ή “Η πιο τέλεια μέρα στο σχολείο”

Μέρες πριν στείλαμε την πρόσκληση στους γονείς. Και περιμέναμε με ανυπομονησία να φτάσει αυτή η μέρα… Μα θα έρθουν στο σχολείο μας και δε θα τους κεράσουμε κάτι; Σηκώσαμε μανίκια , πλύναμε χεράκια , βάλαμε γάντια και ξεκινήσαμε να φτιάξουμε λαχταριστά , πολύχρωμα τρουφάκια.

Και η μέρα επιτέλους έφτασε! Οι τάξεις στολισμένες , τα υλικά και οι οδηγίες στα τραπέζια. Φορέσαμε τα καπέλα ξωτικού που είχαμε ετοιμάσει και οι πόρτες άνοιξαν…

Μεγάλα και μικρά ξωτικά με κέφι και χαρά ξεκίνησαν δουλειά!

Πάρα πολύ γρήγορα ετοίμασαν όλες τις χειροτεχνίες και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό! Δε νομίζετε;

Ακολούθησε ο χορός των ξωτικών ,  τραγούδια , τα κάλαντα , λιχουδιές και ζεστή σοκολάτα! Και κάπου εκεί που κάναμε ένα διαλειμματάκι , είχαμε μια αναπάντεχη επίσκεψη!

“Ήταν η πιο τέλεια μέρα στο σχολείο κυρία!”

Και πως να μην είναι; Αφού όλοι μαζί φροντίσαμε γι` αυτό. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς για την καλή διάθεση , την υποστήριξη  , την υπέροχη συνεργασία , την βοήθεια στην οργάνωση αυτής της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που ήρθατε να περάσουμε μαζί γιορτινές στιγμές , που συμμετείχατε ενεργά και με κέφι σε όσα σας ζητήσαμε και βοηθήσατε να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις για τα παιδιά.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα

Καλές Γιορτές με Υγεία , Αγάπη , Χαρά

και κάθε καλό στο σπιτικό σας!

 

Το μαγικό πεφταστέρι και οι καλικάντζαροι

Καλικάντζαρους , ξωτικά και ταρανδάκια γέμισε το σχολείο μας εχθές…Όλοι μαζί κατάφεραν να σώσουν τα Χριστούγεννα και το μαγικό πεφταστέρι!