Δεξιότητες λόγου, επικοινωνίας και σίτισης σε παιδιά νηπιακής ηλικίας-Επιμόρφωση στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης Σχολικής Μονάδας

Την Πέμπτη 18.04.2024 πραγματοποιήθηκε επιμορφωτική συνάντηση εκπαιδευτικών με θέμα “Δεξιότητες λόγου, επικοινωνίας και σίτισης σε παιδιά νηπιακής ηλικίας” με εισηγητές την κ. Ευαγγελία Τσιώγκα, λογοθεραπεύτρια, τον κ. Μηνά Θεοδωράκη, ψυχολόγο και την κ. Αικατερίνη Τσιάρα, κοινωνική λειτουργό από το Κέντρο Αποθεραπείας – Αποκατάστασης, Διημέρευσης και  Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ. “Κιβωτός”. Στην επιμόρφωση, διάρκειας 2 ωρών, αναλύθηκαν τα βασικά αναπτυξιακά ορόσημα του λόγου σε ηλικίες 3 έως 6 ετών, οι δεξιότητες σίτισης, η επιλεκτική σίτιση, η φωνολογική ενημερότητα, η προετοιμασία για αναγνωστικές δεξιότητες, η παραπομπή σε λογοθεραπευτή καθώς και η πρώιμη παρέμβαση.

Η επιμορφωτική δράση διοργανώθηκε από το 17ο και το 20ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης και εντάσσεται στο πλαίσιο του κοινού Σχεδίου Δράσης Αξιολόγησης Σχολικής Μονάδας για το έτος 2023-2024.

Ευχαριστούμε θερμά το πλήρωμα της “Κιβωτού” για την αποδοχή της πρόσκλησης και την εξαιρετική εισήγησή τους για τόσο ενδιαφέροντα θέματα. Επίσης ευχαριστούμε και τις συναδέλφισσες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

IMG 2645

 IMG 2646 IMG 2671

 

CC BY 4.0 Δεξιότητες λόγου, επικοινωνίας και σίτισης σε παιδιά νηπιακής ηλικίας-Επιμόρφωση στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης Σχολικής Μονάδας από 20ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά δημιουργού4.0.