Μικρομαγειρέματα

 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης 12 & 3:

Υπεύθυνη κατανάλωση & Καλή υγεία

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 9 Οι μαθητές και οι μαθήτριες της τάξης μας μπήκαν στην κουζίνα και και έφτιαξαν σπιτικά τρουφάκια. Μαθαίνουμε στο μάθημα της Γλώσσας να διαβάζουμε και να ακολουθούμε κείμενο οδηγιών [πχ συνταγή]. Επίσης μαθαίνουμε στα εργαστήρια δεξιοτήτων για την αξία της παρασκευής φαγητού στο σπίτι και την αποφυγή της κατανάλωσης έτοιμων συσκευασμένων τροφίμων. Από την Πυραμίδα της διατροφής μάθαμε ακόμα ότι η κατανάλωση γλυκών πρέπει να γίνεται με μέτρο. Ακολουθώντας λοιπόν όλα όσα μάθαμε, σας παρουσιάζουμε με καμάρι τις φωτογραφίες από τα μικρομαγειρέματά μας!

 

Δημοσιεύθηκε στην 17 Στόχοι, Τρώω υγιεινά & αθλούμαι!. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση