Έργο eTwinning “Run the Ruth Race”

 Στόχος Βιώσιμης Ανάπτυξης 3:

Καλή υγεία και ευημερία

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 6 Ένα πρώτο και σύντομο ευρωπαϊκό έργο eTwinning με το οποίο ασχολήθηκε η τάξη μας στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων – “Τρώω υγιεινά και αθλούμαι!” είναι ο αγώνας με εμπόδια “Run the Ruth Race”. Το έργο υλοποιήθηκε κατά την ώρα του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής, με την επίβλεψη και καθοδήγηση της κ. Έλσας Λεπτοκαρίδου, την οποία και θερμά ευχαριστούμε!

Πρόκειται για ένα έργο στο οποίο οι μαθητές δημιούργησαν και μοιράστηκαν τις ιδέες τους για την κατασκευή εμποδίων, για έναν αγώνα δρόμου στην αυλή του σχολείου μας. Το έργο συνδυάζει ένα ευρύ φάσμα κινητικών και δημιουργικών δεξιοτήτων. Καλλιεργεί ακόμα τις δεξιότητες συνεργασίας καθώς οι μαθητές με βιωματικό τρόπο σχεδιάζουν και υλοποιούν από κοινού μια δραστηριότητα, διαπιστώνοντας παράλληλα ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να κινηθούν και ότι η άσκηση μπορεί να είναι πραγματικά διασκεδαστική και διαφορετική.

Να ευχαριστήσουμε και πάλι την κ. Έλσα, η οποία επιμελήθηκε και τα δύο βίντεο του Αγώνα-με-Εμπόδια του σχολείου μας!

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τους Αγώνες-με-Εμπόδια όλων των σχολείων που συμμετείχαν στο Έργο.

Τέλος, μπορείτε να δείτε και το συλλογικό Βιβλίο που δημιουργήθηκε από τη συμμετοχή των σχολείων, μεταξύ των οποίων και το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών στη σελίδα 13.



Λήψη αρχείου

Κατηγορίες: 17 Στόχοι, Run the RUTH, Εργαστήρια Δεξιοτήτων, Τρώω υγιεινά & αθλούμαι!. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.