Συμμετοχή στον 31° Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό για Νέους Επιστήμονες ηλικίας 14-20 ετών

19 Μαρτίου, 2019 clalas99

Σε συνέχειας της περυσινής ελληνικής συμμετοχής στον «30ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων», η οποία απέσπασε το ειδικό βραβείο της EIROFORUM “Eurofusion-Jet” με την εργασία :“AGMP – Algorithm Guided Modular Probe” (Αλγοριθμικά Κατευθυνόμενος Διαμερισματοποιημένος Εξερευνητής), η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς του ΥΠΠΕΘ καλεί νέους ηλικίας 14-20 ετών να συμμετάσχουν στον «31° Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό για Νέους Επιστήμονες», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας, από 13-18 Σεπτεμβρίου 2019.

Στόχος της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού για Νέους Επιστήμονες είναι η ανάδειξη ταλαντούχων νέων, η συνεργασία μεταξύ νέων επιστημόνων και η ευκαιρία να γνωρίσουν κορυφαίους ερευνητές από όλη την Ευρώπη.

Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε αναλυτικά την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος καθώς και την ηλεκτρονική αίτηση για τον Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων 2019.

Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

(Αναδημοσίευση από τον ιστότοπο του ΥΠ.Π.Ε.Θ., https://www.minedu.gov.gr/, 19-3-2019)

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  Απόφοιτοι ΕΠΑ.Λ. ,Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς ,Διαγωνισμοί ,Μαθητές/Μαθήτριες ,Προσκλήσεις ,Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΥΠ.Π.Ε.Θ.) .

Αφήστε μια απάντηση


MITOS

mitos

Κατηγορίες


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση