Ημερίδα ενημέρωσης εκπαιδευτικών που διδάσκουν στα ΕΠΑΛ σε θέματα Ψηφιακού Μάρκετινγκ (Digital Marketing) σε συνεργασία με την Google

26 Σεπτεμβρίου, 2018 clalas99

Ημερίδα ενημέρωσης εκπαιδευτικών ΠΕ80 – Οικονομίας, ιδίως εκείνων που διδάσκουν στις ειδικότητες του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας των ΕΠΑΛ και του Μεταλυκειακού έτους-τάξης Μαθητείας, σε θέματα Ψηφιακού Μάρκετινγκ (Digital Marketing) σε συνεργασία με την Google. Η ημερίδα συνδιοργανώνεται από τo Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και τη Διεύθυνση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με την Google και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 16:00-19:30, στην αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη» του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (Αν. Παπανδρέου 37, 151 80 Μαρούσι).

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων ΕΠΑΛ να ενημερώσουν ενυπόγραφα  τους ενδιαφερόμενους/ες εκπαιδευτικούς, ώστε να παρακολουθήσουν την ημερίδα.

Το έγγραφο σε μορφή pdf

(Αναδημοσίευση από τον ιστότοπο του ΥΠΠΕΘ, http://www.minedu.gov.gr/, 21-9-2018)

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  Εκπαιδευτικοί ,Ενημέρωση ,ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας ,Επιμόρφωση ,Οικονομία ,Σεμινάρια ,Τομείς-Ειδκότητες ΕΠΑΛ .

Αφήστε μια απάντηση


MITOS

mitos

Κατηγορίες


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση