Ημερίδα ενημέρωσης σε θέματα Εφοδιαστικής (Logistics) για εκπαιδευτικούς του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας των ΕΠΑΛ

8 Σεπτεμβρίου, 2018 clalas99

Το ΙΕΠ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση  Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΥΠΠΕΘ διοργανώσει ημερίδα ενημέρωσης σε θέματα Εφοδιαστικής (Logistics) με έμφαση στα μαθήματα της Ειδικότητας «Υπάλληλος Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού» του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας των ΕΠΑΛ. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη» του ΥΠΠΕΘ τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2017, από 09:00 π.μ. ως 14:30 μ.μ..

Η ημερίδα θα αναμεταδοθεί ζωντανά μέσω ΔΙΑΥΛΟΥ, συνεπώς δεν προβλέπεται να καταβληθεί οποιαδήποτε αμοιβή για δαπάνες μετακίνησης των εκπαιδευτικών που θα την παρακολουθήσουν. Επίσης, δεδομένης της δυνατότητας εξ αποστάσεως (σύγχρονης ή ασύγχρονης) παρακολούθησης δεν προβλέπεται να χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Παρακαλούνται οι σχολικές μονάδες ΕΠΑΛ να διευκολύνουν τους ενδιαφερόμενους/ες εκπαιδευτικούς, οι οποίοι/ες έχουν ανάθεση το μάθημα «Εισαγωγή στην Εφοδιαστική (Logistics)» του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας της Β΄ τάξης και τα μαθήματα της ειδικότητας «Υπάλληλος Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού» της Γ΄ τάξης  των ΕΠΑΛ, ώστε να παρακολουθήσουν την ημερίδα.

(Αναδημοσίευση από τον ιστότοπο του ΥΠ.Π.Ε.Θ., http://www.minedu.gov.gr/, 6-9-2018)

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  Εκπαιδευτικοί ,Ενημέρωση ,Ημερίδες ,Μαθήματα ΕΠΑ.Λ. ,Οικονομία ,Σεμινάρια ,Τομείς-Ειδκότητες ΕΠΑΛ .

Αφήστε μια απάντηση


MITOS

mitos

Κατηγορίες


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση