Προπαρασκευαστικό πρόγραμμα για τις εξετάσεις πιστοποίησης των αποφοίτων της τάξης μαθητείας των ΕΠΑΛ

18 Ιουνίου, 2018 clalas99

Θα έχει συνολική διάρκεια τριάντα πέντε ωρών και διαρκεί επτά εργάσιμες μέρες

Απόφαση Φ11/97153/Δ4/13-6-2018 (ΦΕΚ 2230/Β/14-6-2018) του Υπουργείου Παιδείας

Άρθρο 1 – Σκοπός και χώρος υλοποίησης

Το Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα Πιστοποίησης έχει σκοπό την αρτιότερη προετοιμασία των αποφοίτων του Μεταλυκειακού έτους ΕΠΑΛ – Τάξης Μαθητείας για τη συμμετοχή τους στις διαδικασίες πιστοποίησης προσόντων και απόκτησης πτυχίου Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5 που διεξάγονται ετησίως από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Η υλοποίηση του Προπαρασκευαστικού Προγράμματος πραγματοποιείται στα Εργαστηριακά Κέντρα ή στα Σχολικά Εργαστήρια των ΕΠΑΛ σε απογευματινό ωράριο. Την ευθύνη της υλοποίησης του προγράμματος έχει το εκάστοτε Σχολικό Εργαστήριο του ΕΠΑΛ ή το Εργαστηριακό Κέντρο σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Άρθρο 2 – Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι απόφοιτοι του Μεταλυκειακού έτους – τάξη Μαθητείας, οι οποίοι έχουν λάβει βεβαίωση παρακολούθησης.

Άρθρο 3 – Επιμορφωτές και επόπτες

Άρθρο 4 – Πρόγραμμα Σπουδών

Άρθρο 5 – Λειτουργία Τμήματος

{……}

Διαβάστε ολόκληρη την ΥΑ σε ΦΕΚ

(Αναδημοσίευση από τον ιστότοπο της Δ.Δ.Ε. Φλώρινας, http://dide.flo.sch.gr/, 14-6-2018)

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  1ο Ε.Κ. Άμφισσας ,Αποφάσεις ,Απόφοιτοι ΕΠΑ.Λ. ,Εκπαιδευτές/Εκπαιδεύτριες ,Εξετάσεις ,ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας ,Επαγγελματικά δικαιώματα ,Επαγγελματική Εκπαίδευση ,Επιμόρφωση ,Επιχειρήσεις ,Μαθητεία ,Μαθητές/Μαθήτριες ,Τομείς-Ειδκότητες ΕΠΑΛ ,ΥΠ.Π.Ε.Θ. ,Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΥΠ.Π.Ε.Θ.) ,Φ.Ε.Κ. .

Αφήστε μια απάντηση


MITOS

mitos

Κατηγορίες


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση