ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΜΟ: «ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑ.Λ.

Το Επιμελητήριο Φωκίδας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και ο Υπεύθυνος Μαθητείας Στερεάς Ελλάδας σας προσκαλούν την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών, Πλατεία Κεχαγιά, Άμφισσα στην ημερίδα ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθεί για το Θεσμό:

«Μεταλυκειακό έτος – Τάξη Μαθητείας Αποφοίτων ΕΠΑ.Λ.»

Εισηγητής της Ημερίδας θα είναι ο κ. Λεωνίδας Τούτσης, Υπεύθυνος Μαθητείας Στερεάς Ελλάδας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η  προβολή του νέου θεσμού της Μαθητείας στα Επαγγελματικά Λύκεια, δηλαδή της εφαρμογής του δυικού συστήματος εκπαίδευσης με παράλληλη εκπαίδευση στο σχολείο και με αμοιβή στο χώρο εργασίας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι:

· Να ενημερωθούν οι επαγγελματίες-μέλη του Επιμελητηρίου Φωκίδας για τις δυνατότητες συνεργασίας που προσφέρει ο νέος θεσμός με το Επαγγελματικό Λύκειο.

·Να ενημερωθούν οι γονείς, οι κηδεμόνες, αλλά και οι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού Φωκίδας για τις προοπτικές που προσφέρει το Επαγγελματικό Λύκειο.

· Να ενημερωθούν οι απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την δυνατότητα που προσφέρουν τα Επαγγελματικά Λύκεια στη βελτίωση των επαγγελματικών τους προσόντων.

· Να γίνει διάχυση των αποτελεσμάτων και των καλών πρακτικών του Θεσμού της Μαθητείας στην εκπαιδευτική κοινότητα.

(Αναδημοσίευση από τον ιστότοπο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φωκίδας,  http://www.epimelitiriofokidas.gr/index.php)

Αφήστε μια απάντηση