Ενημέρωση μαθητών της Γ΄ Τάξης Γυμνασίων Ιτέας και Άμφισσας για το Επαγγελματικό Λύκειο

18 Μαΐου, 2015 Χρήστος Ρέτσας

Στο πλαίσιο δράσης του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού της Δ.Δ.Ε. Φωκίδας, του Επαγγελματικού Λυκείου (Ε.ΠΑΛ.) Άμφισσας και του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) Άμφισσας, εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ Άμφισσας και του 1ου Ε.Κ. Άμφισσας πραγματοποίησαν επίσκεψη την Πέμπτη 16 Απριλίου στο Γυμνάσιο Ιτέας και την Πέμπτη 30 Απριλίου στο Γυμνάσιο Άμφισσας με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών της Γ’ Τάξης των σχολείων αυτών για το Επαγγελματικό Λύκειο.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων αυτών έγινε παρουσίαση στους μαθητές

  1. του πλαισίου σπουδών του Επαγγελματικού Λυκείου,
  2. των επαγγελματικών προοπτικών του αποφοίτου του ΕΠΑ.Λ
  3. των δυνατοτήτων μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του αποφοίτου του ΕΠΑ.Λ
  4. των ομάδων προσανατολισμού, των τομέων και των ειδικοτήτων  που λειτουργούν στο ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας

Της παρουσίασης αυτής ακολούθησε συζήτηση με τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου και επίλυσης αποριών τους για το Επαγγελματικό Λύκειο και τις ειδικότητες που λειτουργούν στο ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας. Επίσης τους δόθηκε σχετικό έντυπο ενημερωτικό υλικό για το Επαγγελματικό Λύκειο και τις ειδικότητες του ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας.

Στην ενημερωτική επίσκεψη στο Γυμνάσιο Ιτέας συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί Αναγνώσου Δημοσθένησης, Γιάγκα Αγάπη, Δραγογιάννης Κωνσταντίνος και Ρέτσας Χρήστος. Στην ενημερωτική επίσκεψη στο Γυμνάσιο Άμφισσας συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί Αναγνώστου Δημοσθένης, Γιάγκα Αγάπη και Ρέτσας Χρήστος.

Οι παραπάνω επισκέψεις εντάσσονται στο πλαίσιο δράσεων-εκδηλώσεων του ΕΠΑ.Λ. και 1ου Ε.Κ. Άμφισσας ενημέρωσης της μαθητικής κοινότητας για το Επαγγελματικό Λύκειο και τις προοπτικές του για τους μαθητές.

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  1ο Ε.Κ. Άμφισσας ,ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας ,Μαθητές/Μαθήτριες .

Αφήστε μια απάντηση


MITOS

mitos

Κατηγορίες


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση