Συμμετοχή του 1ου Ε.Κ. Άμφισσας στο επιμορφωτικό σεμινάριο εκπαιδευτικών με θέμα “Διερευνώντας την ενεργητική μάθηση”

1 Απριλίου, 2015 Χρήστος Ρέτσας

Την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Γυμνάσιο και Λύκειο Γαλαξιδίου το επιμορφωτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με θέμα «Διερευνώντας την ενεργητική μάθηση» (σχετ. έγγραφο). Το 1ο Ε.Κ. Άμφισσας συμμετείχε στο σεμινάριο αυτό ως συνδιοργανωτής μαζί με το Γραφείο Σχολικού Συμβούλου Φωκίδας, το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων Φωκίδας και το Γυμνάσιο και Λύκειο Γαλαξιδίου. Ειδικότερα η συμμετοχή αυτή περιελάμβανε τα εξής:

  1. Tην πραγματοποίηση ενός εργαστηρίου από τον εκπαιδευτικό και αναπληρωτή διευθυντή του 1ου Ε.Κ. Άμφισσας Χρήστο Λαλα, κλ. ΠΕ 19 Πληροφορικής με αντικείμενο «Κινηματογραφώντας τη μέθοδο εργασίας. Εργαστήριο για τη χρήση λογισμικών επεξεργασίας βίντεο»
  2. Tην πραγματοποίηση μίας εισήγησης από τον εκπαιδευτικό 1ου Ε.Κ. Άμφισσας Χρήστο Ρέτσα, κλ. ΠΕ 19 Πληροφορικής με θέμα «Τα εργαλεία ΤΠΕ ως συνεργάτες της ενεργητικής μάθησης»
  3. Tην τεχνική υποστήριξη για την πραγματοποίηση τηλεδιάσκεψης κατά την διάρκεια του σεμιναρίου με σκοπό την εξ αποστάσεως παρακαλούθηση των εισηγήσεων του σεμιναρίου από εκπαιδευτικούς. Η τηλεδιάσκεψη αυτή υλοποίήθηκε μέσω της σχετικής υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου. Ο σχετικός υπερσύνδεσμος της τηλεδιάσκεψης βρίσκεται εδώ.

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  1ο Ε.Κ. Άμφισσας ,Εκδηλώσεις ,Εκπαιδευτικοί ,Επιμόρφωση .

Αφήστε μια απάντηση


MITOS

mitos

Κατηγορίες


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση