Τηλεδιάσκεψη με θέμα «Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο»

9 Δεκεμβρίου, 2014 Χρήστος Ρέτσας

Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο 1ο Ε.Κ. Άμφισσας τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο πλαίσιο της συνεργασίας
του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο».

Την τηλεδιάσκεψη αυτή που διήρκεσε περίπου 2 ώρες, παρακολούθησαν οι μαθητές της Α΄ Τάξης όλων των Κατευθύνσεων και οι μαθητές της Β΄ τάξης του Τομέα Πληροφορικής του ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας.

Στο πλαίσιο αυτής, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις απειλές του Διαδικτύου, τους τρόπους προφύλαξής τους από αυτές, καθώς και τις αντιδράσεις που πρέπει να έχουν όταν γίνονται αποδέκτες κακόβουλων ή παράνομων ενεργειών στο Διαδίκτυο. Στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης οι μαθητές είχαν την δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήματα προς του ομιλητές-αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να λάβουν απαντήσεις σε αυτά.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σε Εργαστήριο Πληροφορικης του 1ου Ε.Κ. Άμφισσας και υπεύθυνοι για την πραγματοποίησή της ήταν από την πλευρά του ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας οι εκπαιδευτικοί κα. Κουτούλα Βασιλική (κλ. ΠΕ 19 Πληροφορικής) και κ. Μπουντόλος Δημήτριος (κλ. ΠΕ 19 Πληροφορικής) και από την πλευρά του 1ου Ε.Κ. Άμφισσας ο εκπαιδευτικός κ. Ρέτσας Χρήστος (κλ. ΠΕ19 Πληροφορικής).

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  1ο Ε.Κ. Άμφισσας ,Ασφάλεια στο διαδίκτυο ,Εκδηλώσεις ,ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας .

Αφήστε μια απάντηση


MITOS

mitos

Κατηγορίες


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση