Εκπαιδευτικές επισκέψεις Δεκεμβρίου 1ου Ε.Κ. Άμφισσας

Στις 3 και 17 Δεκεμβρίου 2013, μαθητές της Γ’ τάξης ΕΠΑ.Λ. του τομέα Ηλεκτρολογίας με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον κο Βασίλειο Μπράτσο,  πραγματοποίησαν ολιγόωρες εκπαιδευτικές επισκέψεις στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Φωκίδας με σκοπό την μελέτη του δικτύου τηλεφώνου – Η/Υ και της διάταξης των καλωδίων.

Στις 19 Δεκεμβρίου 2013,  μαθητές  της Γ΄τάξης ΕΠΑ.Λ. του τομέα Υγείας-Πρόνοιας με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον κο Χρήστο Τσάμη, πραγματοποίησαν ολιγόωρη εκπαιδευτική επίσκεψη  στο Γηροκομείο Άμφισσας με σκοπό να γνωρίσουν το περιβάλλον, να ευχηθούνε για τις γιορτές στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας και να τους προσφέρουν τρόφιμα.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση