Τηλεμάθημα για τη χρήση των Τ.Π.Ε. στα φιλολογικά μαθήματα

Στις 26 Ιουνίου 2013 έγινε ένα τηλεμάθημα διάρκειας 2 ωρών από τη φιλόλογο – επιμορφώτρια Τ.Π.Ε. και υπεύθυνη των Πολιτιστικών Θεμάτων της Δ΄ Διεύθυνσης Αθήνας Τερέζα Γιακουμάτου για τους εκπαιδευτικούς της Φωκίδας.

Η εισήγηση της κας Γιακουμάτου είχε τίτλο: «Διδάσκοντας λογοτεχνία στην εποχή του διαδικτύου». Μετά την εισήγησή της, ακολούθησε συζήτηση βασικά με φιλολόγους της περιοχής μας.

Το όλο εγχείρημα ήταν πιλοτικό και οργανώθηκε από το γραφείο της Σχολικού Συμβούλου Ν. Φωκίδας Ευθαλίας Παπαδάκη με τεχνικό υπεύθυνο τον συνάδελφο πληροφορικό Νίκο Καλάκο. Ο χώρος κοινής παρακολούθησης για όσους δεν είχαν εξοπλισμό για να συμμετέχουν στην εκδήλωση ήταν το αμφιθέατρο του Πιλοτικού Γυμνασίου Άμφισσας.

Περισσότερα για τις εργασίες της κας Γιακουμάτου μπορείτε να βρείτε στο:

http://www.netschoolbook.gr/

 

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση