Λήξη των δια ζώσης συναντήσεων στο Moodle

Στις 16 και 17 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκαν οι τελευταίες δια ζώσης συναντήσεις εκπαιδευτικών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας στα τμήματα της Ιτέας και της Άμφισσας, αντίστοιχα.

Το αντικείμενο του προγράμματος, που αφορά τη μαθησιακή πλατφόρμα Moodle και υλοποίησε το 1ο Σ.Ε.Κ. Άμφισσας με δυο τμήματα συνολικά 30 εκπαιδευτικών σε Άμφισσα και Ιτέα, αφορούσε εκτός από τη δημιουργία μαθήματος στο Moodle και υπηρεσίες του Π.Σ.Δ., λογισμικά ανοικτού κώδικά, υπηρεσίες Web 2.0, δημιουργία και χρήση δικτυακών τόπων με Joomla, εκπαιδευτικά λογισμικά, πολυμέσα, εγκατάσταση και χρήση λειτουργικού συστήματος Ubuntu, κλπ.

Σημειώνεται πως οι πέντε δια ζώσης συναντήσεις του προγράμματος για το σχολικό έτος 2012-2013 πραγματοποιήθηκαν στο Γυμνάσιο Ιτέας.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση