Μαθητικός Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα: «Κορινθιακός: Ομορφιές και Περιβαλλοντικά προβλήματα» (10/4/2013-31/5/2013)

13 Απριλίου, 2013 clalas99

Η Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Φωκίδας σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Β/θμιας Εκπαίδευσης των νομών Αχαΐας, Κορινθίας, Βοιωτίας, Αιτωλοακαρνανίας και Δυτικής Αττικής, μέσω τω Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, με την οργανωτική και τεχνική υποστήριξη του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) και 1ου Σχολικού Εργαστηριακού Κέντρου (Σ.Ε.Κ.) Άμφισσας διοργανώνουν Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα:

«Κορινθιακός: Ομορφιές και Περιβαλλοντικά προβλήματα»

Διάρκεια: Από 10 Απριλίου 2013 έως 31 Μαΐου 2013

Στόχος του διαγωνισμού είναι να δημιουργηθεί μια Συλλογή Φωτογραφιών με τις ομορφιές και τα περιβαλλοντικά προβλήματα του Κορινθιακού Κόλπου. Η Συλλογή αυτή είναι ξεχωριστή γιατί θα προσπαθήσει να καλύψει σφαιρικά τον Κορινθιακό Κόλπο και θα είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας εκπαιδευτικών και μαθητών από σχολικές μονάδες τεσσάρων διαφορετικών περιφερειών.  Η Συλλογή των Φωτογραφιών θα ανέβει στο διαδίκτυο μέσω του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να ευαισθητοποιηθούν και να ενεργοποιηθούν οι μαθητές που ζουν γύρω από τον Κορινθιακό Κόλπο. Να κοιτάξουν γύρω τους με κριτική ματιά, και μέσα από τις καθημερινές τους εικόνες να συνειδητοποιήσουν και να καταγράψουν τις ομορφιές και τα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής τους, που είναι άμεσα συνδεδεμένα με τον Κορινθιακό Κόλπο.

Περισσότερα εδώ.

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  1ο Σ.Ε.Κ. Άμφισσας ,Διαγωνισμοί ,Δραστηριότητες ,Εκπαιδευτικά Προγράμματα ,ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας ,Κοινωνία ,Μαθητές/Μαθήτριες ,Φωτογραφία .

Αφήστε μια απάντηση


MITOS

mitos

Κατηγορίες


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση