Δράσεις του τομέα Πληροφορικής στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Άμφισσας

28 Μαρτίου, 2013 clalas99

Μέσα στο Μάρτιο έλαβαν χώρα οι ακόλουθες δράσεις του τομέα Πληροφορικής ΕΠΑΛ Άμφισσας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Άμφισσας:

1. Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών στις 9/3/2013 στη Βιβλιοθήκη Γιώργου Γάτου με σκοπό την ενημέρωση του προσωπικού  σε θέματα ασφάλειας (πολιτικές αντιγράφων ασφαλείας, ενημέρωση λογισμικού antivirus), αλλά και την εξέταση για δικτύωση των υπολογιστών.

2. Εκπαιδευτική επίσκεψη στις 13/3/2013 στο κεντρικό κτίριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Άμφισσας με σκοπό τη διερεύνηση δικτύωσης του συστήματος διαχείρισης βάσης δεδομένων βιβλίων. Επιπλέον, οι μαθητές, στα πλαίσια της συμμετοχής τους στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning “A walk to our library”, εντόπισαν πηγές με σκοπό να βελτιώσουν έκδοση του 1ου Σ.Ε.Κ. Άμφισσας με θέμα “Το χρονολόγιο της Φωκίδας (Our History)”.

3. Επιμόρφωση του προσωπικού της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Άμφισσας και του παραρτήματος της, της Βιβλιοθήκης Γιώργου Γάτου, στις 14/3/2013, στη χρήση και ενημέρωση ιστολογίων. Η επιμόρφωση αφορούσε έξι άτομα και περιελάμβανε συνολικά 4 ώρες (2 ώρες δια ζώσης συμμετοχή και άλλες 2 εξ αποστάσεως). Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε από εργαστηριακό εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ19.

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  Βιβλιοθήκες ,Εκπαιδευτικές Επισκέψεις ,Εκπαιδευτικοί ,Μαθητές/Μαθήτριες ,Σεμινάρια ,Τομέας Πληροφορικής ΕΠΑΛ .

Αφήστε μια απάντηση


MITOS

mitos

Κατηγορίες


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση